AGM- Aktív Szellemi módszer

Az AGM – Aktív Szellemi módszer egy könnyen megtanulható és igen hatásos gyógyító módszer, mely során az elménk, a szellemünk által energiát megmozgatva gyors és hatásos módon tudjuk kezelni betegségek fizikai tüneteit. Az Aktív szellemgyógyászat koronája a 4. fokozat, a világon egyedülálló „energetikai sebészet” technikája, ezt kizárólag a R.A.I. tanfolyamán van lehetőség elsajátítani.

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa „Aktív szellemgyógyászatnak” elnevezett energetikai gyógyító módszert. Ez a több lépcsőből álló rendszer egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A tanfolyamsorozat lépcsőin végighaladva a tanuló lépésről lépésre egyre többféle módot sajátít el, hogy gyors segítséget tudjon adni akut problémák esetén, célzott támogatást tudjon nyújtani önmaga vagy mások a gyógyulásához. A tanfolyamsorozat témája a gyógyító hatású technikák mellett a kezelő felelőssége és a pácienssel kialakuló viszonya is. 

Az AGM sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal is. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton is segíthetünk: a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését, megszűnését szolgálja, az AROLO pedig a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.


AGM I. 

A tanuló megismerkedik az AGM történetével, az energetikai gyógyászat alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség és a betegség mélyebb, átfogóbb kapcsolatáról, a pszichikai háttérről és testünk jelzéseiről. 
Tisztázódnak olyan fontos, ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt is érintik. Ilyenek például a csakrák, Kundalini erő vagy a harmadik szem. 
Gyakorlatok során a tanuló elsajátítja az Aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.

A tanfolyam ára: 15 000 Ft.

Tanfolyam időpontja: 2021 NOVEMBER 13-14.

Tanfolyam helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fsz.3.


 AGM II. 

A tanfolyamon teljessé válik az Aktív Szellemi módszer alap technikája, és tovább bővülnek felhasználási lehetőségei. A tanuló megismerkedik az önkezelés technikájával, megtanulja, hogyan lehet távolról diagnózist készíteni a páciensről és elsajátítja a távkezelés módszereit. A tanfolyam témája az ásványok különböző hatásai, és felhasználási lehetőségeik. 
Egy speciális avatással egy szellemi segítő kerül a tanuló mellé, aki segítséget tud nyújtani a gyógyítás során, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki, elősegítve fejlődését.

A tanfolyam ára: 15 000 Ft.
Előfeltétele: az AGM I. fokozat elvégzése.

Tanfolyam időpontja: 2021 DECEMBER 11-12.

Tanfolyam helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fsz.3.


 AGM III.

Az AGM I. és II. szintjein megtanult alap technikák átismétlése után a tanuló új, speciális módszereket sajátít el. Megtanulja többek között az energetikai injekció valamint a lézer-technika kivitelezését és ezek felhasználási lehetőségeit. 
A tanfolyam témája az kezelő és a páciens kapcsolata is. A tanuló mélyebben megismerkedik a gyógyítók személyiségjegyeivel és felelősségükkel.

A tanfolyam ára: 24 500 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat II. fokozat elvégzése.

Tanfolyamokat tartja:

Tóth Éva

R.A.I. hivatalos Reiki Mester/ Tanár, Energiagyógyász , Angyal, Szellemgyógyász Tanár

Érdeklődni, jelentkezni telefonon :Tóth Éva  +36703899014

Tanfolyamok helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fsz.3.

Idézett szöveg: www.rai.hu