Frissítő (SVÉD) masszázs tanfolyam

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.
Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

☯️ Ajánlom mindazoknak ezt a képzést, akik családias környezetben, magas óraszámú, gyakorlat orientált képzésen szeretnének részt venni.

♻️ A tanfolyam könnyen elsajátítható bárki számára. Ideális kezdet, ha szeretnél elindulni ezen az úton.

⚜ A sikeres tanulmànyokat biztosítjuk, hiszen gyakorlott gyógymasszőrök oktatnak, profi jegyzet – szuper önellenőrző kèrdèsekkel ès oktatàsi videók, melyek bàrmikor visszanèzhetőek , így segítve a felkèszülèsedet!

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Frissítő (svéd) masszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Általános iskolai végzettség, 16. életév betöltése

Oktatási napok száma : TANTERMI oktatás: 6 alkalom, 35 óra

Képzés helyszíne:  SZOLNOK, Batthyány utca 27.

Márciusi csoport: első oktatási nap: 2023 MÁRCIUS 25. 9 óra

Képzési napok, szombatonként lesznek 6 alkalommal, egy képzési nap : 9-15 óráig tart, ebédszünet nélkül

Áprilisi csoport: első oktatási nap: 2023 ÁPRILIS 16. 9 óra

Képzési napok, vasárnaponként lesznek 6 alkalommal, egy képzési nap : 9-15 óráig tart, ebédszünet nélkül

Ajándék: Köszönjük szépen, hogy tanulmányaidhoz minket választasz, ezért szeretnénk Neked felajánlani, sikeres záró vizsga esetén, egy 10.000 Ft-os kedvezmény kártyát, melyet képzőhelyünk bármely általad választott képzésén felhasználhatsz, Te döntheted el, mit szeretnél a Frissítő masszázs képzés mellé tanulni.

Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
  • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
  • Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
  • Ajándék színterápiás masszázslepedő
  • Ajándék Yamuna 50ml masszázsolaj
  • Velvesa, Fabulo és Yamuna webáruházak által felajánlott kedvezménykártyák
  • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
  • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
  • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Tanfolyam díja: 65.000 Ft/fő, melyet részleteiben is fizethetsz a képzés alatt.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget témakörönként ellenőrző feladatokkal, zárt facebook csoportunkban megtalálhatóak a teljes gyakorlati videók, továbbá az eszközök használatát és a vizsgadíjat.

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 3.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 62.000 Ft/fő .

Főnix masszázs

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2023 MÁRCIUS 24. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Amennyiben nem tudsz vagy nem szeretnél utalni, a jelentkezési lapon a megjegyzés rovatába jelezd számunkra!

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Frissítő(svéd) masszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van továbbtanulni: AKMT képzés- Alternatív Korrekciós Masszázs Technika, Rekreációs és Fitnesz masszázs, Köpölyözés, Bambusz masszázs, Lávaköves masszázs, stb.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279