Frissítő (SVÉD) masszázs tanfolyam

Frissítő(svéd) masszázs

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.
Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

Ajánlom mindazoknak ezt a képzést, akik családias környezetben, magas óraszámú, gyakorlat orientált képzésen szeretnének részt venni.  A tanfolyam könnyen elsajátítható bárki számára. Ideális kezdet, ha szeretnél elindulni ezen az úton.

A képzés sikeres elvégzéséről Tanúsítványt állítunk ki magyar nyelven , mellyel vállalkozásodat elindíthatod, bővítheted, vagy akár másodállásban is végezheted.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Általános iskolai végzettség, 16. életév betöltése.

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 6 alkalom, 30 óra

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén hivatalos, keményfedeles, magyar és angol nyelvű Tanúsítvány kerül kiadásra : Frissítő (svéd) masszázs

A tanúsítványod birtokában, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Frissítő (svéd) masszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

Köszönjük szépen, hogy tanulmányaidhoz minket választasz, ezért szeretnénk Neked felajánlani egy 10.000 Ft-os kedvezmény kártyát, melyet képzőhelyünk bármely általad választott képzésén felhasználhatsz, Te döntheted el, mit szeretnél a Frissítő masszázs képzés mellé tanulni. 

HelyszínSZOLNOK, Gutenberg tér 5.

oktatási nap: 2021 OKTÓBER 16.

Képzés részletei, főbb témakörök :
  • Átfogó anatómia ismeretek- bővebben a mozgásszervrendszer anatómiai ismeretei
  •  Masszázs elmélet
  • Főbb mozgásszervi betegségek ismerete
  • Masszázs gyakorlat: alsó – felső végtag, csípő, hát, válltájék és nyak

Tanfolyam díja: 58.000 Ft/fő, melyet részleteiben is fizethetsz a képzés alatt.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget témakörönként ellenőrző feladatokkal, zárt facebook csoportunkban megtalálhatóak a teljes gyakorlati videók, továbbá az eszközök használatát és a vizsgadíjat.

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 3.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 55.000 Ft/fő .

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

A végzett Frissítő(svéd) masszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van továbbtanulni: AKMT képzés- Alternatív Korrekciós Masszázs Technika és Rekreációs és Fitnesz masszázs

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

Frissítő masszázs tanfolyam oktatója:

Veres Ágota, Hankoszki Zoltán, Pallag Lajos

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt