Test és Fülgyertya képzés

Kézzel sodort, méhviaszból és illóolajokból álló termék. Segít a testi-lelki harmónia megteremtésében, tisztító hatású, antibakteriális, fülgyulladás, megfázás esetén nagyon jó kiegészítő kezelésként alkalmazva.

A fülben az égés során vákumhatás lép fel, ami energetikailag és fizikailag tisztít. Különböző illóolajokkal készítik, ezeknek a hatása is más-más, például a kamilla illóolajjal készült fülgyertya még erősebb hatással van a fülgyulladásra.A fülgyertyázás folyamata kellemes, nyugtató hatású.

A gyertyázás mind a Természetes gyógymódokat gyakorlók, mind az otthoni, házi patika szintjén segédkezők kezében is hatékony eszköz. Megfelelő ismeretek birtokában, pl. kiemelt akupresszúrás pontokon alkalmazva még jobban növelhető a hatásfoka. Kijelenthetjük, hogy használatával mind a gyógyulni vágyók, mind az egészségügyben dolgozó szakemberek nagy segítséget kapnak a szervezet öngyógyító képességének beindításához, illetve fenntartásához.

A tanfolyam célja: Test és fülgyertyák használatának készség szintű elsajátítása, az akupresszúra alapjainak ismeretében.

Tanfolyam részletei:

Képzés helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fszt.3.

Kezdési időpont: 2021 SZEPTEMBER 12 . 09:00 óra

Oktatási napok száma: 1 alkalom, 6 óra


Tanfolyam díja: 15.000 Ft


Megszerezhető képesítés: Tanfolyam sikeres elvégzéséről Tanúsítvány kerül kiállításra: Gyertyázás, mellyel vállalkozásodat bővítheted.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004383 , Valtner Anikó saját képzése

Gyertyázás tanfolyam oktatója:

Valtner Anikó Természetgyógyász

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Valtner Anikó, telefonszám: 06302517493

E-mail: feherlotuszvirag@gmail.com

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt