Indiai meleg olajos masszázs képzés

Az indiai meleg olajos masszázs több, mint egy wellness masszázs, a masszázsok királynőjeként is emlegetik. Célja, hogy megteremtse a testben a külső – belső, energetikai, szellemi és lelki egyensúlyt. 
Átjárja az egész testet, pezsdíti az összes sejtet, miközben méregtelenít és mélyen pihentet. Nem csak külsőleg hat, mélyen belül működik a testben, köszönhetően a masszázs során használt olajnak, mely rendkívül erős hatással bír és általa így még inkább gyógyítóbbá válik a kezelés. 
 
Számtalan jótékony hatása van fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális szinten.
Segít a lelki blokkok felismerésében és oldásában, emellett kiválóan oldja a stressz okozta feszültségeket is. Alkalmas reumatikus panaszok, mozgásszervi, ízületi és gerincbántalmak fájdalommentes enyhítésére és kezelésére. 
Élénkíti a vér – és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a test méregtelenítését. Aktivizálja a test öngyógyító folyamatait, valamint testi – lelki – szellemi szinten harmonizál.
 
Az indiai olajos masszázs a gyógyítás művészete, mely a szeretetből fakad, egy olyan rituálé, mint a szerelem élménye. Mély érzést, stabilitást és melegséget ad, emeli a létezés élményét, közben fokozza a jólét érzését és hozzásegít a hosszú élethez.
Az Indiai meleg olajos masszázs képzésünk része a Herbalabdaccsal történő kezelés, így az Indiai meleg olajos masszázs képzésünkön ezt a technikát is elsajátíthatod.

Tanfolyam részletei:

Előfeltétel: Frissítő, Gyógymasszázs vagy keleti masszázs képesítés 

Oktatási napok száma : Tantermi elméleti és gyakorlati oktatás: 5 alkalom, 30 óra

Megszerezhető képesítés : Tanúsítvány kerül kiadásra, magyar és angol nyelven : Indiai meleg olajos masszázs (egyedi, dombornyomott etikett matricával védett)

A tanúsítványod birtokában, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás.

Helyszín: SZOLNOK, Gutenberg tér 5. fszt.3.

Első oktatási nap : 2021 NOVEMBER 14.

Tanfolyam díja: 68.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 2.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 66.000 Ft/fő .

Képzés részletei, főbb témakörök :

  •  Indiai olajos masszázs elméleti tudnivalói, a masszázs hatásai, javallatai, ellenjavallatai
  •  Indiai meleg olajos masszázs protokoll. A masszázs során alkalmazott fogások, a masszázs menete, kivitelezése, helyes alkalmazása.
  • Herbalabdacs elmélete, herbalabdacs elkészítési módjai és gyakorlati kivitelezése

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot.

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt