Indiai meleg olajos masszázs képzés

Az indiai meleg olajos masszázs több, mint egy wellness masszázs, a masszázsok királynőjeként is emlegetik. Célja, hogy megteremtse a testben a külső – belső, energetikai, szellemi és lelki egyensúlyt. 

Átjárja az egész testet, pezsdíti az összes sejtet, miközben méregtelenít és mélyen pihentet. Nem csak külsőleg hat, mélyen belül működik a testben, köszönhetően a masszázs során használt olajnak, mely rendkívül erős hatással bír és általa így még inkább gyógyítóbbá válik a kezelés. 

Számtalan jótékony hatása van fizikai, szellemi, érzelmi és spirituális szinten.

Segít a lelki blokkok felismerésében és oldásában, emellett kiválóan oldja a stressz okozta feszültségeket is. Alkalmas reumatikus panaszok, mozgásszervi, ízületi és gerincbántalmak fájdalommentes enyhítésére és kezelésére. 

Élénkíti a vér – és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a test méregtelenítését. Aktivizálja a test öngyógyító folyamatait, valamint testi – lelki – szellemi szinten harmonizál.

Az indiai olajos masszázs a gyógyítás művészete, mely a szeretetből fakad, egy olyan rituálé, mint a szerelem élménye. Mély érzést, stabilitást és melegséget ad, emeli a létezés élményét, közben fokozza a jólét érzését és hozzásegít a hosszú élethez.

Tanfolyam részletei:

Előfeltétel: 18. életév betöltése

Oktatási napok száma : Tantermi elméleti és gyakorlati oktatás: 5 alkalom, 30 óra

Első oktatási nap : 2022 NOVEMBER 19.

Helyszín: SZOLNOK, Batthyány utca 27.

Megszerezhető képesítés: sikeres vizsga esetén, Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Indiai Meleg olajos masszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

Képzés részletei, főbb témakörök :

 • – Indiai olajos masszázs elméleti tudnivalói,
 • – Masszázs hatásai, javallatai, ellenjavallatai 
 • – Indiai meleg olajos masszázs protokoll.
 • – A masszázs során alkalmazott fogások, a masszázs menete, kivitelezése, helyes alkalmazása.
 • – Herbalabdacs elmélete, herbalabdacs elkészítési módjai és gyakorlati kivitelezése

Tanfolyam részletei:

 • – Te is részesülsz egy teljes kezelésben
 • – Gyakorlati kèpzès, teljes kezelès
 • – Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
 • – Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • – Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • – Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Tanfolyam díja: 68.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, valamint az oktatási videót.

Ajándék: Herbalabdacs masszázs képzés, 20.000 Ft értékben, mely egy különleges kényeztetés vendégeidnek és külön tanúsítványt is ad.

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 2.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 66.000 Ft/fő .

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, ha már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Jelentkezés, helyfoglalás:

Itt az oldalon: Jelentkezem a képzésre gomb megnyomásával és a  jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2022 NOVEMBER 15.! Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 20.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a képzés ideje alatt részleteiben is fizethető.

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt (70x130cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben nincs kizáró tényező!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279