Köpölyözés képzés

A köpölyözés egy ősi kínai technika, külső, fizikális gyógymód, melynek során vákuumos poharat/köpölyt helyezünk a bőrre, ami magába szívja a bőr és a felszíni izomzat lokális részeit.

A vákuumot a hőmérséklet változás idézi elő, melynek hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, ezáltal javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó szervek anyagcseréje.

Az eljárás során az elhasznált vér, a nyirok- és anyagcsere végtermékei a véráramba kerülnek és a vesék irányába áramlanak, ezáltal fokozódik a szervezet méregtelenítési folyamata és kiürülnek a salakanyagok.

A köpölyözés a Qi ingerlésének egyik legerősebb módja, hiszen aktivizálja az érintett energiavezetékeket, s így fokozza az energia áramlását.

A köpölyözés nyugati neve: dermato vacuum reflexológia.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: masszőri képesítés

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 1 alkalom, 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Oktatási nap: 2022 JÚLIUS 10. 9 óra

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

AJÁNDÉK: 2 db szilikon köpöly vagy 2.000 Ft értékű vásárlási kedvezmény készleten lévő termékeinkből, hogy a képzés elsajátítása után, sikeresen tudj segíteni a hozzád fordulókon!

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, ajándék 2 db szilikon köpölyt M méretben és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 5.000 Ft/alkalom

Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Köpölyözés eredete, forrásai
  • Köpölycsészék ismertetése
  • Köpölyözés indikációi és kontraindikációi
  • Köpölyözés hatásmechanizmusa
  • Köpölyözés etikai kódexe és helye a masszázs kezelésekben
  • Gyakorlat testrészenként, üveg, műanyag, szilikon köpölyökkel, hogy lásd és érzékeld, melyik köpöly csésze áll hozzád a legközelebb!

Csúsztatásos köpölyözés szilikon köpölyözővel

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Köpölyözés

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2022 JÚLIUS 06. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279