Köpölyözés képzés

A köpölyözés egy ősi kínai technika, külső, fizikális gyógymód, melynek során vákuumos poharat/köpölyt helyezünk a bőrre, ami magába szívja a bőr és a felszíni izomzat lokális részeit.

A vákuumot a hőmérséklet változás idézi elő, melynek hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, ezáltal javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó szervek anyagcseréje.

Az eljárás során az elhasznált vér, a nyirok- és anyagcsere végtermékei a véráramba kerülnek és a vesék irányába áramlanak, ezáltal fokozódik a szervezet méregtelenítési folyamata és kiürülnek a salakanyagok.

A köpölyözés a Qi ingerlésének egyik legerősebb módja, hiszen aktivizálja az érintett energiavezetékeket, s így fokozza az energia áramlását.

A köpölyözés nyugati neve: dermato vacuum reflexológia.

A kezelés előnyei

– egyszerű, olcsó és széles körben alkalmazható, – hatása gyors és tartós,

– nincs mellékhatása, – növeli a szervezet ellenálló képességét.

Képtalálat a következőre: „CUPPING silicon”

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: masszőri képesítés

Oktatási napok száma : 1 alkalom, 7 óra

Megszerezhető képesítés : Tanúsítvány kerül kiadásra : Köpölyözés(egyedi, dombornyomott etikett matricával védett)magyar és angol nyelven

A tanúsítvány feljogosít, hogy egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás.

Helyszín : Szolnok, Gutenberg tér 5. fszt.3.

Soron következő oktatási nap: 2021 NOVEMBER 14. 9 óra

Képzés részletei, főbb témakörök :
  •  Köpölyözés eredete, forrásai
  •  Köpölycsészék ismertetése
  • Köpölyözés indikációi és kontraindikációi
  • Köpölyözés hatásmechanizmusa
  • Köpölyözés etikai kódexe és helye a masszázs kezelésekben
  • Gyakorlat testrészenként, üveg, műanyag, szilikon köpölyökkel, hogy lásd és érzékeld, melyik köpöly csésze áll hozzád a legközelebb!

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

AJÁNDÉK: 2 db szilikon köpöly vagy 2.000 Ft értékű vásárlási kedvezmény készleten lévő termékeinkből, hogy a képzés elvégzése után, sikeresen tudj segíteni a hozzád fordulókon!

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, ajándék 2 db szilikon köpölyt M méretben és a jegyzetköltséget.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

A Köpölyözés tanfolyam elvégzése után lehetőség van továbbtanulni: AKMT képzés- Alternatív Korrekciós Masszázs Terapeuta , Sportmasszázs, Alakformáló masszázs, Kínai masszázs tanfolyamokon.

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt