Indai fejmasszázs képzés

Az indiai fejmasszázs célja a szellemi frissesség megőrzése, az agyi vérkeringés javítása és nem utolsó sorban a haj egészségének fenntartása.

Ahogy a természet minden része orvosság, úgy a marmapontok a test belső patikájához vezetnek minket, így serkentve az öngyógyító folyamatokat. Elősegítve az Univerzummal és az Önmagunkkal való harmóniában élést, érzelmi tisztulást.

A testben futó energiapályákon található titkos pontokon stimulálható az életenergia áramlása. A pontok masszázsa rendkívül kiegyensúlyozó hatású a fizikai testben és mély relaxációs hatása révén harmonizálja az idegrendszert.”

Ha szeretnéd elsajátítani ezt az ősi tudást, emelni a saját és a környezetedben élők mindennapjait, javítani az életminőséged vagy segítőként, masszőrként alkalmazni, akkor várunk szeretettel!

Választható képzési formák:

Tantermi oktatás

Tantermi képzési napok száma : 1 alkalom, tantermi gyakorlat: 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2022 SZEPTEMBER 25. 09:00 óra

 • Gyakorlati kèpzès, teljes kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes kezelésben
 • Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Online képzés:

 • Saját időbeosztás szerint
 • Részletes elméleti és gyakorlati jegyzet, képekkel és gyakorlat sorrendjét bemutató útmutatóval, elektronikus formában elküldve
 • Oktatási gyakorlati videó, melyet bármikor újra nézhetsz
 • Képzés zárásához szükséges tesztlap megküldése, melyet a képzésre való regisztráció után 10 nappal megküldünk és 24 óra múlva kérünk kidolgozva visszaküldeni.
 • Sikeres képzés zárás esetén, Kormányhivatal által kiállított Tanúsítvány megküldése elektronikus formában.
 • Ha úgy érzed, hogy az online képzés nem teljes számodra, gyakorlati-technikai kérdéseid vannak, akkor tantermi-gyakorló napokon díjmentesen részt tudsz venni 1 alkalommal. A tantermi-gyakorló időpontokról e-mail üzentben fogsz értesítést kapni.
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Tanfolyam részletei:

Előfeltétel: Általános iskolai végzettség, 16. életév betöltése

Képzés főbb témakörei :

Képzés főbb témakörei:

 • az indiai fejmasszázs hagyománya
 • a fejmasszázs javallatai, indikáció, kontraindikáció
 • masszázsfogások ismertetése a hát felső szakaszán, nyakon és vállon
 • masszázsfogások a fejen
 • masszázsfogások az arcon és a fülön
 • a különböző masszázsfogások begyakorlása

Megszerezhető képesítés: TANTERMI sikeres vizsga esetén, Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Indiai Fejmasszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

Tanfolyam díja: 22.000  Ft/fő

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és képzési díj befizetésével lehet.

Tantermi jelentkezési határidő: 2022 szeptember 20. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti oktatást – elektronikus formában-jegyzetként megküldve a teljes kezelést bemutató videót a képzési díj beérkezése után.

Tantermi képzés esetén a fentiek mellett az ár tartalmazza az eszközök használatát, elméleti és gyakorlati képzést és a jegyzetköltséget.

ONLINE képzés jelentkezése folyamatos, bármikor elkezdhető!

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tantermi tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tantermi képzésen a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279