Orosz – tibeti mézmasszázs

Orosz-tibeti mézesmasszázs egy jellegzetes vákuumhatás alkalmazása, amelyet leggyakrabban háton alkalmaznak. A mézet felviszik a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve, mintegy felemeli a bőrt.

A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre.

Képtalálat a következőre: „honey massage”

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: masszőri képesítés vagy Természetgyógyász képzettség

Oktatási napok száma : 5 óra

Megszerezhető képesítés : hivatalos Tanúsítvány kerül kiadásra : Orosz-tibeti mézmasszázs(egyedi, dombornyomott etikett matricával védett) magyar és angol nyelven

A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Orosz-tibeti mézmasszázs

Helyszín: SZOLNOK, Gutenberg tér 5. fszt.3.

Oktatási nap : 2022 JANUÁR 23. 09:00 óra

Képzés részletei, főbb témakörök :
  •  Masszázs elmélet
  • Indikáció, kontraindikációk
  • Masszázs gyakorlat

Tanfolyam díja: 18.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget, eszközök használatát.

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 1.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 14.000 Ft/fő .

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/00279

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt