Egészségügyi Modul

Egészségügyi modul Természetgyógyászok és Masszőrök részére

Az egészségügyi alapmodul képzés során általános egészségügyi ismereteket, anatómiát, élettant, kórtant, elsősegélynyújtást sajátítanak el a hallgatók.

Ez a modul ajánlott mindazoknak, akik hivatalos természetgyógyász végzettséget szeretnének szerezni, és önálló természetgyógyászként kívánnak működni; és azoknak is, akik a természetgyógyászati módszerek ismerete mellett szeretnék meglévő tudásukat, módszereiket szakszerű anatómiai és élettani ismeretekkel kibővíteni.

Ez az alapmodul tanfolyam a Állami Egészségügyi Ellátó Központ továbbiakban OKFŐ (volt ETI, GYEMSZI-EFF, ENKK,ÁEEK ,) által szervezett írásbeli vizsgára is felkészíti a hallgatókat!

Tanfolyam részletei:

Előfeltétel: Állami Egészségügyi modul vizsgához előírás: középiskolai végzettséget igazoló bizonyítvány (Érettségi bizonyítvány)

Aki nem szeretne vizsgát tenni: 18 éves kortól, előfeltétel nélkül

Tantermi első oktatási nap : 2022 FEBRUÁR 12. 09:00

Képzési napok 4 alkalommal, 9-16 óráig tartanak, kéthetente szombatonként

Tantermi képzési napok:

2022 FBERUÁR 12. , FEBRUÁR 26. MÁRCIUS 12. MÁRCIUS 26. 09:00-16:00 óráig,

Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Az emberi test anatómiája felépítése, szerveződése
  • Az egyes szervek, szervrendszerek élettana, kórélettana
  • A szervekhez tartozó leggyakoribb betegségek (tünetek, prevenciós lehetőségek, orvosi kezelési módok)
  • Elsősegélynyújtás
  • Kompetencia határok

Képzés helyszíne : SZOLNOK, Batthyány utca 27.

Tanfolyam díja: 40.000 Ft/fő, melyet részleteiben is fizethetsz a képzés alatt.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, email üzenetben elküldött tananyagot, ellenőrző kérdéseket, mely segítségével könnyebb az írásbeli vizsgára való felkészülés!

Amennyiben ismétlőként órát szeretnél látogatni: 5.000 Ft/alkalom

Amennyiben a Természetgyógyász és Egészségügyi alap modult is a Képzőhelyünkön sajátítod el, akkor 10.000 Ft kedvezményben részesülsz!

Megszerezhető képesítés :

Egészségügyi alap modul teljesítése után, Képzőhelyünk által kiadott igazolás kiállítása, mellyel a hallgató jelentkezhet az OKFŐ -hoz Egészségügyi modulból vizsgát tenni.

A képzés államilag elismert, tehát sikeres elvégzése hivatalos szakképesítést ad. Ez lehetőséget ad a témakörben önálló vagy intézményes munkavállalásra.
A képzést a 11/1997. (V.28.) NM rendelet szabályozza. Egyedüli vizsgaszervező intézmény az Országos Kórházi Főigazgatóság továbbiakban OKFŐ (volt ÁEEK, ETI, GYEMSZI-EFF, ENKK). Nekik kell fizetni a vizsgadíjat, ők jelölik ki a vizsgák időpontját és állítják ki a végzettséget igazoló oklevelet is.

OKFŐ Egészségügyi alap modul vizsga időpontok:

Jelentkezési határidő: 2022 június 15. / Írásbeli vizsga tervezett időpontja: 2022 szeptember 7-8.

Jelentkezési határidő: 2022 augusztus 15. / Írásbeli vizsga tervezett időpontja: 2022 november 9-10.

Jelentkezési határidő: 2022 november 15. / Írásbeli vizsga tervezett időpontja: 2023 február.

Vizsgadíj: 24.500 Ft , melyet az Országos Kórházi Főigazgatóság részére kell megfizetni.

Egészségügyi végzettséggel rendelkezők (Gyógymasszőr, Gyógytornász, Egészségügyi szakdolgozó) felmentést kapnak a modul elvégzése és a vizsgakötelezettség alól.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2022 február 10. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

Felnőttképzési engedély szám: B/2020/000279