Bambusz masszázs képzés

BAMBUSZ MASSZÁZS egy olyan – a távol-keletről származó- egyedi, exkluzív masszázsfajta, amely egyelőre még ritkaságszámba megy.

A masszázs az érintés nyelve, eszköze pedig a természetes anyagú bambusz.

Maga a bambusz masszázs rendkívül sokoldalúan alkalmazható masszázsfajta. Természetes adottságait kihasználva alkalmazhatjuk a testi és lelki feszültségek oldására, fejfájás és nyaki fájdalmak kezelésére, felfrissülésre, relaxálásra, a nyirokkeringés serkentésére, kötőszövet erősítésére.

Speciális és egyedi masszázstechnika segítségével fokozhatjuk az anyagcsere folyamatokat, csökkenthetjük a fájdalmat, illetve megnyugvást és ellazulást teremthetünk általa. A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk és az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig terjedhet a paletta.

Nem csak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőeket is csodálatosan meg lehet vele dolgozni. A kritikus helyeken, – mint a comb, fenék, has -, az erőteljes masszázs hatására  cellulit- kezelő módszer is.

A kezelés masszázs-ágyon történik minőségi olajok használatával.

Választható képzési formák:

Tantermi oktatás

Tantermi képzési napok száma : 1 alkalom, tantermi gyakorlat: 6 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2022 NOVEMBER 20. 09:00 óra

 • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
 • Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
 • Kedvezményes àrú bambusz masszázs eszközök a helyszínen megvàsàrolhatóak
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Online képzés:

 • Saját időbeosztás szerint
 • Részletes elméleti és gyakorlati jegyzet, képekkel és gyakorlat sorrendjét bemutató útmutatóval, elektronikus formában elküldve
 • Oktatási gyakorlati videó, melyet bármikor újra nézhetsz
 • Képzés zárásához szükséges tesztlap megküldése, melyet a képzésre való regisztráció után 10 nappal megküldünk és 24 óra múlva kérünk kidolgozva visszaküldeni.
 • Sikeres képzés zárás esetén, Kormányhivatal által kiállított Tanúsítvány megküldése elektronikus formában.
 • Ha úgy érzed, hogy az online képzés nem teljes számodra, gyakorlati-technikai kérdéseid vannak, akkor tantermi-gyakorló napokon díjmentesen részt tudsz venni 1 alkalommal. A tantermi-gyakorló időpontokról e-mail üzentben fogsz értesítést kapni.
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz
 • Online képzéshez szükséges Bambusz masszázs eszközök, kedvezményes áron megvásárolhatóak web áruházunkban.

Képzés részletei, főbb témakörök :

 • Bambusz masszázs eredete
 • Bambusz masszázs hatásmechanizmusa
 • Izom és ízületi kezelési lehetőségek
 • Javallatok és ellenjavallatok
 • Gyakorlati felépítés és sorrend elsajátítása

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Ezt a képzést Neked ajánljuk, ha van masszőri előképzettséged

Megszerezhető képesítés : TANTERMI sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, magyar és angol nyelvű, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás;Bambusz masszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Tanfolyam díja: 22.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti oktatást – elektronikus formában-jegyzetként megküldve a teljes kezelést bemutató videót és kedvezményes Bambusz masszázs eszközök vásárlási lehetőségét, a képzési díj beérkezése után.

Tantermi képzés esetén a fentiek mellett az ár tartalmazza az eszközök használatát, elméleti és gyakorlati képzést és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és képzési díj befizetésével lehet.

Tantermi jelentkezési határidő: 2022 NOVEMBER 12. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

ONLINE képzés jelentkezése folyamatos, bármikor elkezdhető!

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tantermi képzésen a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

A tantermi tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279