Bambusz masszázs képzés

BAMBUSZ MASSZÁZS egy olyan – a távol-keletről származó- egyedi, exkluzív masszázsfajta, amely egyelőre még ritkaságszámba megy.

A masszázs az érintés nyelve, eszköze pedig a természetes anyagú bambusz.

Maga a bambusz masszázs rendkívül sokoldalúan alkalmazható masszázsfajta. Természetes adottságit kihasználva alkalmazhatjuk a testi és lelki feszültségek oldására, fejfájás és nyaki fájdalmak kezelésére, felfrissülésre, relaxálásra, a nyirokkeringés serkentésére, kötőszövet erősítésére. A speciális és egyedi masszázstechnika segítségével fokozhatjuk az anyagcsere folyamatokat, csökkenthetjük a fájdalmat, illetve megnyugvást és ellazulást teremthetünk általa. A masszázs során különböző hosszúságú rudakkal dolgozunk és az egészen lágy és simogató mozdulatoktól kezdve az erősebb fogásokig terjedhet a paletta.

Nem csak a felületi izmokat, hanem a mélyebben fekvőeket is csodálatosan meg lehet vele dolgozni. A kritikus helyeken, – mint a comb, fenék, has -, az erőteljes masszázs hatására  cellulit- kezelő módszer is.

Képtalálatok a következőre: bamboo massage

A kezelés masszázs-ágyon történik olajok használatával.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: masszőri végzettség

Oktatási napok száma : 1 alkalom, 6 óra

Megszerezhető képesítés : Tanúsítvány kerül kiadásra, magyar és angol nyelven : Bambusz masszázs (egyedi, dombornyomott etikett matricával védett)

A tanúsítvány feljogosít, hogy egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás

Helyszín : Szolnok, Gutenberg tér 5. fsz.3.

Első oktatási nap : 2021 OKTÓBER 24. 09:00 óra

Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Bambusz masszázs elméleti tudnivalói, A masszázs hatásai, javallatai, ellenjavallatai
  • Bambusz masszázs protokoll. A masszázs során alkalmazott fogások, a masszázs menete, kivitelezése, helyes alkalmazása.

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő
A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, teljes kezelést bemutató videót és kedvezményes Bambusz masszázs eszközök vásárlási lehetőségét.

Képzés minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el és max 8 fő befogadása lehetséges!

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.


Tanfolyam engedély száma:
51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt