Természet cseppekben

Természet cseppekben, avagy az esszenciák találkozása.

Ismerj meg egy új masszázs technikát, melytől vendégeid újra átélhetik a természet közelségét, a harmóniát és az egységet.

Technika lényege: ujjbegyekkel történő lágy érintés, mellyel a talp, hát és a fej kezelése történik, meghatározott sorrendben, nagy tisztaságú aromák alkalmazásával.

Aroma masszázs hatásai: Immunrendszer erősítő, stresszoldó, harmonizáló, keringésjavító, energetizáló, gyulladáscsökkentő.

Mit ad ez a módszer?!

Olaj illatának és rezgésének varázsát.

Lágy érintéses és simításos technika.

Az első lépés lehet a masszázs világában.

Jótékonyan hat a testre és az idegrendszerre.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel:  18 életév betöltése

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 1 alkalom, 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Oktatási nap: 2022 OKTÓBER 22. 9 óra

Tanfolyam díja: 25.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti, gyakorlati oktatást , jegyzetköltséget, a gyakorlaton használatos esszenciák díját is.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Megszerezhető képesítés :

Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Természet cseppekben

Jelentkezés, helyfoglalás:


A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő:

2022 OKTÓBER 15. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 

10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján fizetendő.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot.

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279