SPA és Wellness kezelések

Spa elnevezés, leginkább az egészségmegőrzéshez kapcsolódó módszereket jelent. A wellness pedig személyre szabott egészségmegőrző programok összessége.

Kényeztetés mindenkinek jár! Ezért csokorba fogtuk, azokat a technikákat, amelyekkel vendégeink egészségét megőrizhetjük, alakjukat formálhatjuk, bőrüket fiatalíthatjuk, és a felesleges méreganyagokat elszállíthatjuk.

A wellness képzést ajánljuk minden kedves leendő vagy már gyakorlott masszőrnek, akik szeretnék szolgáltatásaikat spa és wellness masszázzsal is kibővíteni és professzionális szolgáltatást nyújtani. A tanfolyam során nemcsak a technikákat tanulja meg, hanem minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a wellness áldásos hatásait.

Tantermi oktatás

Tantermi képzési napok száma : 1 alkalom, tantermi gyakorlat: 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Oktatási nap: 2022 NOVEMBER 27. 09:00 óra

 • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
 • Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Online képzés:

 • Saját időbeosztás szerint
 • Részletes elméleti és gyakorlati jegyzet, képekkel és gyakorlat sorrendjét bemutató útmutatóval, elektronikus formában elküldve
 • Oktatási gyakorlati videó, melyet bármikor újra nézhetsz
 • Képzés zárásához szükséges tesztlap megküldése, melyet a képzésre való regisztráció után 10 nappal megküldünk és 24 óra múlva kérünk kidolgozva visszaküldeni.
 • Sikeres képzés zárás esetén, Kormányhivatal által kiállított Tanúsítvány megküldése elektronikus formában.
 • Ha úgy érzed, hogy az online képzés nem teljes számodra, gyakorlati-technikai kérdéseid vannak, akkor tantermi-gyakorló napokon díjmentesen részt tudsz venni 1 alkalommal. A tantermi-gyakorló időpontokról e-mail üzentben fogsz értesítést kapni.
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz.

Képzés rèszletei:

Előfeltétel: Leendő vagy már végzett masszőr tanulóknak. Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

ONLINE képzés díja: 15.000 Ft

Főbb témakörök :

·  Iszap kezelés

·  Himalájai Sómasszázs

·  Aromaterápiás masszázs

·  Csokoládé masszázs

·  Szárazkefe masszázs

Megszerezhető képesítés :

Tantermi sikeres vizsga esetén Kormányhivatal által regisztrált, magyar és angol nyelvű, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; SPA és Wellness kezelések

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti oktatást – elektronikus formában-jegyzetként megküldve a teljes kezelést bemutató videót és kedvezményes Bambusz masszázs eszközök vásárlási lehetőségét, a képzési díj beérkezése után.

Tantermi képzés esetén a fentiek mellett az ár tartalmazza az eszközök használatát, elméleti és gyakorlati képzést és a jegyzetköltséget.

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és képzési díj befizetésével lehet.

Tantermi jelentkezési határidő: 2022 november 20. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

ONLINE képzés jelentkezése folyamatos, bármikor elkezdhető!

A képzési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, fürdőruhát, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279