SPA és Wellness kezelések

Spa elnevezés, leginkább az egészségmegőrzéshez kapcsolódó módszereket jelent. A wellness pedig személyre szabott egészségmegőrző programok összessége.

Kényeztetés mindenkinek jár! Ezért csokorba fogtuk, azokat a technikákat, amelyekkel vendégeink egészségét megőrizhetjük, alakjukat formálhatjuk, bőrüket fiatalíthatjuk, és a felesleges méreganyagokat elszállíthatjuk.

Képtalálat a következőre: „chocolate massage”

A képzés célja: Alapvető elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása. A különböző vivőanyagok megismerése és azok használatának elsajátítása. Speciális vivőanyagok használatával a narancsbőr csökkentése, az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, frissítésre, fogyasztásra is alkalmazható. A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Leendő vagy már végzett masszőr tanulóknak. Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Oktatási napok száma : 1 alkalom, 7 óra

A wellness tanfolyamot ajánljuk minden kedves leendő vagy már gyakorlott masszőrnek, akik szeretnék szolgáltatásaikat spa és wellness masszázzsal is kibővíteni és professzionális szolgáltatást nyújtani. A tanfolyam során nemcsak a technikákat tanulja meg, hanem minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a wellness áldásos hatásait. A külföldön elhelyezkedő hallgatóink visszajelzései szerint jelentős előnyt jelent számukra, hogy a wellness-masszázstechnikák széles palettáját ismerik.

Megszerezhető képesítés : Tanúsítvány, egyedi, dombornyomott etikett matricás

A tanúsítványod birtokában, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Frissítő (svéd) masszázs

Helyszín: SZOLNOK, Gutenberg tér 5. fszt.3.

Első oktatási nap : 2021 NOVEMBER 14. 09:00 óra


Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Iszap kezelés
  • Himalájai Sómasszázs
  • Aromaterápiás masszázs
  • Csokoládé masszázs
  • Szárazkefe masszázs

Tanfolyam díja: 25.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget, eszközök használatát.

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 2.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 23.000 Ft/fő .

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot.

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

A SPA és Wellness masszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van továbbtanulni: Alakformáló masszázs, Nyirokmasszázs

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt