SPA és Wellness kezelések

Spa elnevezés, leginkább az egészségmegőrzéshez kapcsolódó módszereket jelent. A wellness pedig személyre szabott egészségmegőrző programok összessége.

Kényeztetés mindenkinek jár! Ezért csokorba fogtuk, azokat a technikákat, amelyekkel vendégeink egészségét megőrizhetjük, alakjukat formálhatjuk, bőrüket fiatalíthatjuk, és a felesleges méreganyagokat elszállíthatjuk.

A wellness képzést ajánljuk minden kedves leendő vagy már gyakorlott masszőrnek, akik szeretnék szolgáltatásaikat spa és wellness masszázzsal is kibővíteni és professzionális szolgáltatást nyújtani. A tanfolyam során nemcsak a technikákat tanulja meg, hanem minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a wellness áldásos hatásait.

Képzés rèszletei:

Előfeltétel: Leendő vagy már végzett masszőr tanulóknak. Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 1 alkalom, tantermi gyakorlat: 7 óra

Tanfolyam díja: 25.000 Ft/fő

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2022 MÁRCIUS 06. 09:00 óra

Képzés részletei :

  • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
  • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
  • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
  • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
  • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Főbb témakörök :

·  Iszap kezelés

·  Himalájai Sómasszázs

·  Aromaterápiás masszázs

·  Csokoládé masszázs

·  Szárazkefe masszázs

Megszerezhető képesítés :

Sikeres vizsga esetén Kormányhivatal által regisztrált, magyar és angol nyelvű, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; SPA és Wellness kezelések

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

Jelentkezési díj a tanfolyamra:

5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: 2022 március 01. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, továbbá az eszközök használatát és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 5.000 Ft/alkalom

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, fürdőruhát, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Képzés minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el és max 8 fő befogadása lehetséges!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279