Rekreációs és Fitnesz (Sport) masszázs képzés

Intenzív erőteljes masszázskezelés, nagy részben svédmasszázs fogásokkal a fitnesz és sporttevékenységgel együtt járó aktív izom és ízületi munka elő- és utókezelésére.

Fitnesz és sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra.

A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

Fitnesz és sport tevékenység előtt: bemelegítő és teljesítménynövelő, izom és ízületi sérülések veszélyét redukáló hatású. Fitnesz és sport után: lazító, izomláz csökkentő, és az izmokban zajló anyagcserét segíti elő.

Tanfolyam rèszletei:

Képzés célja: Olyan felkészültségű szakemberek képzése, akik anatómia és masszázselméleti, valamint gyakorlati tudással rendelkezve, szakszerűen és eredményesen segítik a környezetükben levő egészséges emberek közérzetének javítását, egészségük megtartását.

Előfeltétel: Frissítő masszőri vagy Gyógymasszőri végzettséggel rendelkező masszőröknek, akik szeretnék szolgáltatásaikat bővíteni

Oktatási napok száma : 4 alkalom, 25 óra

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén hivatalos, kemény fedeles, magyar és angol nyelvű Tanúsítvány kerül kiadásra : Rekreációs és Fitnesz (Sport) masszázs

A tanúsítványod birtokában, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum, sport központok.) vagy vállalkozói igazolványt lehet kiváltani, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Frissítő (svéd) masszázs

HelyszíneinkSZOLNOK, Gutenberg tér 5. fszt.3.

Első oktatási nap : 2021 SZEPTEMBER 19. 9:00 óra

Képzés részletei, főbb témakörök :
  • anatómia (mozgásszervrendszer, keringési rendszer átfogó ismerete)
  • sérülések és ellátásuk
  • táplálkozási ismeretek
  • rekreációs masszázs (előnyei, hatásai, indikációi, kontraindikációi)
  • masszázs fogások és speciális technikák elsajátítása, szakszerű alkalmazása

Tanfolyam díja: 60.000 Ft/fő, melyet részleteiben is fizethetsz a képzés alatt.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget  továbbá az eszközök használatát és a vizsgadíjat.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési szám: B/2020/000279

Rekreációs és Fitnesz (Sport) masszázs tanfolyam oktatója:

Mészáros Zsolt, Sportmasszőr oktató és AKMT oktató

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt