Rekreációs és Fitnesz (Sport) masszázs képzés

Intenzív erőteljes masszázskezelés, nagy részben svédmasszázs fogásokkal a fitnesz és sporttevékenységgel együtt járó aktív izom és ízületi munka elő- és utókezelésére.

Fitnesz és sport területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat a sportolóra.

A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkíméli a sportolót az izomláztól.

Fitnesz és sport tevékenység előtt: bemelegítő és teljesítménynövelő, izom és ízületi sérülések veszélyét redukáló hatású. Fitnesz és sport után: lazító, izomláz csökkentő, és az izmokban zajló anyagcserét segíti elő.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Ezt a képzést Neked ajánljuk, ha van masszőri előképzettséged és egyedi-tantermi körülmények között szeretnél tanulni, mert tanteremben tanulni a nyerő

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 5 alkalom, tantermi gyakorlat: 30 óra

Tanfolyam díja: 70.000 Ft/fő

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2022 SZEPTEMBER 25. 09:00 óra

Képzés részletei :

 • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
 • 25 éves gyakorlattal rendelkező oktató
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Főbb témakörök :

 • anatómia (mozgásszervrendszer, keringési rendszer átfogó ismerete)
 • sérülések és ellátásuk
 • táplálkozási ismeretek
 • rekreációs masszázs (előnyei, hatásai, indikációi, kontraindikációi)
 • masszázs fogások és speciális technikák elsajátítása, szakszerű alkalmazása

Megszerezhető képesítés :

Sikeres vizsga esetén Kormányhivatal által regisztrált, magyar és angol nyelvű, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Rekreációs és Fitnesz (sport) masszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2022 SZEPTEMBER 20. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra:

 20.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, továbbá az eszközök használatát és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279