Alakformáló masszázs képzés

Az alakformáló masszázs, az egyik legintenzívebb nyugati masszázs típus.A legérintettebb testrészek a comb, a fenék és a felkar, a masszőr ezeket a területeket dolgozza át, vérbőséget fokozó hatóanyagokkal. Munkáját segíti a köpöly és befejező műveletként fóliát is használ a hatékonyság érdekében, illetve a tapasztalatunk, amit ezen képzés keretén belül átadunk.

A képzésen elsajátíthatod az igazán hatékony ALAKFORMÁLÓ kezelést! Az alakformáló masszőr képzés során a speciális technikák mellett ismereteket szereznek hallgatóink a helyes életvezetés, táplálkozás témákból is.

A képzés célja, hogy a résztvevő képes legyen a hozzá forduló vendég esetében felismerni a fennálló esztétikai problémát, és komplex alakformáló tanácsadást és kezelést tudjon nyújtani.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: masszőri képesítés

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 1 alkalom, 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Oktatási nap: 2023 MÁRCIUS 12. 9 óra

Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Életviteli tanácsok
  • Állapotfelmérés és dokumentáció
  • Alakformálás elméleti háttere: anatómiai ismeretek
  • Gyakorlat :  kezelés testrészekként
  • Alakformáló kézi masszázs, peeling, tekercselés, esztétikai nyirok kezelés

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez, magyar és angol nyelven a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Alakformáló masszázs

Igény esetén német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk, melynek díja: 2.000 Ft/tanúsítvány

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és képzési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2023 március 10. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A képzési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279