Alakformáló masszázs képzés

Az alakformáló masszázs, az egyik legintenzívebb nyugati masszázs típus.A legérintettebb testrészek a comb, a fenék és a felkar, a masszőr ezeket a területeket dolgozza át, vérbőséget fokozó hatóanyagokkal. Munkáját segíti a köpöly és befejező műveletként fóliát is használ a hatékonyság érdekében, illetve a tapasztalatunk, amit ezen képzés keretén belül átadunk.

A képzés keretein belül elsajátíthatod az igazán hatékony ALAKFORMÁLÓ kezelést ! Az alakformáló masszőr képzés során a speciális technikák mellett ismereteket szereznek hallgatóink a helyes életvezetés, táplálkozás témákból is.

A képzés célja, hogy a résztvevő képes legyen a hozzá forduló vendég esetében felismerni a fennálló esztétikai problémát, és komplex alakformáló tanácsadást és kezelést tudjon nyújtani.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Frissítő masszőr és/vagy gyógymasszőr végzettség

Oktatási napok száma : 1 alkalom, 8 óra hossz (09:00-17:00), ebédszünettel.

Megszerezhető képesítés : sikeres gyakorlat esetén hivatalos, etikett matricával védett Tanúsítvány magyar és angol nyelven kerül kiadásra : Alakformáló masszázs

A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Alakformáló masszázs

Helyszín : SZOLNOK, Gutenberg tér 5. fsz.3.

Oktatási nap : 2021 november 07.

Képzés részletei, főbb témakörök :
  • Életviteli tanácsok
  • Állapotfelmérés és dokumentáció
  • Alakformálás elméleti háttere: anatómiai ismeretek
  • Gyakorlat :  kezelés testrészekként

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget, eszközök használatát.

PÁROS KEDVEZMÉNY ! Ha ketten jelentkeztek egy képzésre akkor páros kedvezményben részesültök, melynek díja: 1.000 Ft/fő, így  a tanfolyam teljes díja: 19.000 Ft/fő .

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben is fizetheted. 

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt