Angyal tanfolyamok

ANGYAL TANFOLYAMOK

Kik az angyalok, léteznek-e egyáltalán? Kik is vagyunk mi emberek, és alapvetően miért létezünk? Ezekre és sok más kérdésre is választ adnak az angyal tanfolyamok.

Megtalálni a saját életutunkat, elérni céljainkat, teljesebb életet élni – ezek mind olyan témák, amikkel foglalkoznunk kell életünk során. Az angyal tanfolyamok megmutatják hogyan vehetjük fel a kapcsolatot az angyalokkal, hogyan válhatnak az életünk részévé, így segíteni tudnak megoldani a mindennapok nehézségeit.

    ANGYAL I. | „élet az angyalokkal”  

A tanuló megismerkedik az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.
Biztosan sokan ismernek gyermekkorukból történeteket az őrangyalokról. Mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálhatunk a saját őrangyalunkkal!
A tanuló ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhet az angyalok világába.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.

Tanfolyam időpontja: 2021 november 06.

Tanfolyam helyszíne: Szolnok


    ANGYAL I/B. | „angyalokkal az életünkben”

A tanfolyam témája, hogy hogyan élhetünk együtt a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon több, mint 50 angyalt lehet megismerni és különleges tapasztalatokat szerezni velük. Az első 22 angyal meghatározott sorrendben való felvétele egy egészen különleges beavatáshoz vezet.
Megtanulható, hogy hogyan lehet az angyalok segítségével megoldani a mindennapok során felmerülő a problémákat, elengedni a félelmeket és terheket, erősíteni az önértékelést és megtapasztalni a kozmosszal való egységet.

A tanfolyam ára: 15 500 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

Tanfolyam időpontja:  2021 november 27-28.

Tanfolyam helyszíne: Szolnok


    ANGYAL II. 

A tanfolyam újabb módszereket ad az angyalokkal való kapcsolat mélyítésére. Különböző meditációk segítenek felismerni, hogy milyen irányba akarnak vezetni bennünket, így még közelebb kerülhetünk hozzájuk. Kiderül, hogy milyen speciális módokon tudnak segíteni a spirituális fejlődésünkben.
A tanfolyam elmélyíti a kapcsolatot az őrangyalunkkal, aki így még többet tud segíteni mindennapi problémáink megoldásában.

A tanfolyam ára: 21 500 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

Tanfolyam időpontja:  

(Idézett szöveg: www.rai.hu)

Tanfolyamokat tartja:

Tóth Éva

R.A.I. hivatalos Reiki Mester/ Tanár, Energiagyógyász , Angyal Tanár

Érdeklődni, jelentkezni telefonon :
Tóth Éva  +36703899014

Tanfolyamok helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fsz.3.