Fitoterápia

A fitoterápia magába foglalja a gyógynövényekkel, vagy gyógynövénytermékekkel (gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékekkel) történő kiegészítő kezelést.

A hallgatók megismerkednek a növények fő hatóanyagaival, azok szervezetre gyakorolt hatásával, a növények hatástani, illetve terápiás besorolásával, alkalmazásuk módjával, helyével és értékével a terápiás rendben.

A szakképzés magában foglalja az apiterápiás termékekkel, valamint az illóolajokkal történő kezelést is.

A fitoterápia szemlélete holisztikus, tehát a test, a lélek és a tudat egészségére, annak megőrzésére, fejlesztésére hat, illetve betegség esetén, a helyreállításán dolgozik.
A képzés államilag elismert, tehát sikeres elvégzése hivatalos szakképesítést ad. Ez lehetőséget ad a témakörben önálló vagy intézményes munkavállalásra.

Blended learning (kevert oktatás):

Ez az oktatási forma nagy hatékonysággal kombinálja a távoktatásos képzést a tantermi oktatással. A tananyag elméleti része a kiadott jegyzetek segítségével egyénileg, saját időbeosztás szerint távoktatásban kerül elsajátításra.

Előfeltétel: Érettségi bizonyítvány

Tanfolyam díja: 60.000 Ft/fő, melyet részleteiben is fizethetsz a képzés alatt. Tanfolyam díja tartalmazza az 1 napos Gyógynövénytúra díját is.

Személyes jelenlét a gyakorlati oktatáshoz szükséges (1nap).

Tervezett időpont: 2020 MÁJUS 02.

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben is fizetheted. 

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Fitoterápia tanfolyam vezetőoktatója:

Pécsi Edina, ETI vizsgával rendelkező Reflexológus, Gyógy masszőr, Akupresszőr, Fitoterapeuta, Kineziológus, Reiki Tanár

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt