Kinesio-Tape haladó képzés

A kinesio tape terápia a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.

Hatására a kezelt terület gyorsabban regenerálódik és fokozottabb gyógyulást eredményez krónikus fájdalom, izom- és ízületi rendellenességek, keringési probléma, duzzanat esetén, gyengült izom esetén, sérült idegek esetén

Kiválóan alkalmazható instabilitás támasztásához, nyirokkeringési problémáknál és fájdalomcsökkentés illetve ízületi mozgásterjedelem növelés céljából.

A technika nagyobb fizikai megterhelés esetén megelőző stabilizálásra, vagy sportolás előtt a sérülések elkerülésére is alkalmazható.

A Tape technika kiválóan alkalmazható masszőrök, gyógytornászok illetve egészségügyben dolgozók számára kezeléseik rendkívül hatékony kiegészítése képen!

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Frissítő masszőr vagy Gyógymasszőri végzettség, Kinesio-Tape alap képzés megléte

Oktatási napok száma : 1 alkalom, 7 óra

Megszerezhető képesítés : sikeres, záró gyakorlati vizsga esetén hivatalos Tanúsítvány kerül kiadásra, magyar és angol nyelven (egyedi, dombornyomott etikett matricával védett)

A tanúsítvánnyal egészséges embereket kezelhetsz, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani,  vagy másodállásban is végezhető.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás.

Helyszín : SZOLNOK, Gutenberg tér 5. fsz.3.

Oktatási nap : 2021 OKTÓBER 17. 9 óra

Képzés elméleti és gyakorlati része:

  • izomragasztás és korrekciós ragasztások(tartásjavítás)

Tanfolyam díja: 25.000 Ft/fő, ajándék 1 db kinesio-tape szalag, hogy a képzés elsajátítása után, segíteni tudj a hozzád fordulókon!

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget, eszközök használatát és a vizsgadíjat.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján fizetendő.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Képzés minimum 4 fő jelentkezése esetén indul el és max 8 fő befogadása lehetséges!

A tanfolyamra érdemes hozni :
Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot. A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak.

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000279

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt