Balla-Hangterápia

A hangrezonanciát ősidők óta használja az emberiség gyógyítás céljából. Az ütemes dobolás általi transzállapotban bekövetkező gyógyulás és gyógyítás őshazája az indián sámánok Amerikája. Keleten inkább a szertartásokhoz használt tálak, csengők megszólaltatása hozta meg az eredményt. Kolostorokban a gyógyító puják, mantrák és az ércedények együttes hangzata helyezte az embert transzközeli állapotba. Ezeket a tálakat használták kifejezetten gyógyításra is. Erről szóló leírások már a Védákban is megtalálhatók. Kedvelt megnevezésük: Tibeti zengőtálak, de Indiában és Nepálban is előszeretettel alkalmazzák és oktatják is.

Képzés részletei:

Alap tanfolyam (1-2-5 zengőtálas kezelési módszerek)

Képzési nap: 2021 MÁJUS 15. SZOLNOK

Tanfolyam díja: 22.000 Ft/ fő (Központi ár) , erre a képzésre a képzőhelyünk által kiadott tanulói kedvezménykártyát nem lehet felhasználni!

Tibeti zengőtálakkal és különféle hangeszközökkel történő kezelés, térharmonizálás, ví­zenergetizálás, vizes kezelés, állapotfelmérés, csakratisztítás, álló,-ülő,-fekvő csakrakezelések elsajátítása, sok-sok gyakorlással. Zengőtálak megszólaltatása többféle lehetőségekkel mesterfokon.

Tanfolyam időtartama: 8 óra

Alaptanfolyam célja: Olyan szakemberek képzése, akik elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása után képesek lesznek Zengőtálak megszólaltatására többféle lehetőségekkel mesterfokon.

Képzés elméleti és gyakorlati részei:

Elméleti rész: Hang és hangterápia rövid elméleti összefoglalása.- Miképp definiálható a hang? – Hogyan hat a testbe bejutó hangrezgés? – Balla-hangterápia eszközei. – Terápia és a zengőtálak múltja,- jelene,- jövője.- Zengőtálak anyaga, kozmikus összefüggései.- Zengőtálak származási helyei, különböző típusai, felismerésük jegyei.- Hozzájutási lehetőségek ismertetése, felhangolásuk, tisztításuk.- Leggyakoribb problémák, amelyre a kezelésekkel hatni tudunk.- Az emberi test stimulálandó energia-központjainak (csakrák) rövid ismertetése.- Segédeszközök (ütők, dörzsfák) bemutatása, funkciói,- elkészítés módjának ismertetése.- Kezelőtálak kiválasztásának optimális módja.

Gyakorlati rész:- Hangeszközök megszólaltatása mesterfokon 5-7 féle ütő és dörzsfa segítségével.- Térharmonizálás.- Különböző típusú tálakkal, harangokkal állapot-felmérés, hangvisszaverődésés hangelnyelés alapján.- Álló és ülő kezelések (aura és csakrakezelés), kelet-európai bioenergetikai módszerek alapján.- Víz harmonizálása, energetizálása zengőtálak és „császárok tálja”elméleti és gyakorlati ismertetése. (vízdelejezés)- Fekvő csakra-kezelés, tengely-behangolások zengőtálakkal.

Haladó tanfolyam (9, vagy annál több zengőtálas kezelési módszerek)

Képzési nap: 2021 JÚNIUS 12.

Képzési díj: 28.000 Ft (Központi ár) , erre a képzésre a képzőhelyünk által kiadott tanulói kedvezménykártyát nem lehet felhasználni!

Haladó tanfolyam célja:

Elmélet és gyakorlat:- Rövid visszatekintés, az alaptanfolyamon tanultak rövid átismétlése.

– Tálak felhelyezésének módja, megszólaltatásuk sorrendje, minősége, jelentősége.

– Teljes, három fázisú kezelési tematika, lazító, kezelő és visszahozó kezelési módozatokkal.

– Átlagostól eltérő reakciók ismertetése, kezelési módja.

– Transzközeli állapotok felismerése és kezelése.

– Egyéb kezelések, – elvezető, irányított területű kezelési módok.- Gyakori betegségek számbavétele és kezelésének módja.

– Zengőtálas, gongos, kiscsoportos foglakozások, hangok rezgéseivel történőcsoportos harmonizálás

–Gyakorlás megtapasztalás, külső megfigyelés és a kezelés oldaláról.

Tanfolyam részletes leírása megtalálható : http://www.balla-hangterapia.hu/index.html

Megszerezhető képesítés : Balla -hangterápia oklevél

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója:960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás.

Tanfolyam helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fszt.3

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget, eszközök használatát.

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni jelentkezési lap küldésével, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési lapot kitöltheted és elküldheted, az oldal alján található tanfolyamra jelentkezés fül alatt vagy e-mail-en: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu címre.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Jelentkezési határidő: Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A tanfolyamra érdemes hozni :
 Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit

Tanfolyam engedély száma: 51973162

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

Oktató: Balla Tibor és Mészáros Zsolt

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon : 06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt