Önismereti foglalkozások

ÉLETÜNK TÖRTÉNETE… ÖNISMERETI UTAZÁS 1. KEZDŐKNEK, HALADÓKNAK ÉS SEGÍTŐKNEK

Sokszor kerül szóba ha beszélgetünk, hogy miért is van szükség önismeretre. A vasaló egy rendkívül egyszerű szerkezet, mégis kapunk hozzá egy használati utasítást, hogy hogy használjuk, és hogyan ne, mit tehetünk vele és mit nem.

Aztán itt állunk mi a nagyvilágban, várva hogy „működtessenek” minket és tegyenek boldoggá, miközben mi magunk sem tudjuk ezt hogyan is kellene csinálni. Pedig bizonyosan bonyolultabb a működésünk, mint a vasalóé… Akkor hát hogyan juthatunk a saját használati utasításunkhoz?

Az önismeret, ami segítségünkre van és általa meg tudjuk szerezni azt az ismeretanyagot, amit azután használati utasításként használhatunk magunkhoz és adhatunk át másoknak is. Ha felismerjük rejtett működésünket, a mintákat, amiket öntudatlanul követünk, már el is indulunk azon az úton, melynek eredménye saját magunk megismerése lesz.

Sőt, könnyebben meg fogjuk érteni azokat is, akikkel együtt kell működnünk életünk folyamán. Mert ha megértjük a működést, könnyebb az elfogadás!

Természetesen igaz ez magunkra és másokra is! Szeretettel várlak erre az önismereti utazásra, ha szeretnél szert tenni saját „használati utasításodra”, és akkor is, ha segítőként dolgozol emberekkel, mert akkor még annál is nagyobb szükség van arra, hogy önmagad ismeretével tudd segíteni mindazokat, akik segítségért fordulnak hozzád!

Tréning helyszíne: Szolnok, Gutenberg tér 5. fsz.3.

Időpontja: 2021 október 16. 09-17 óráig.

A tréning díja: 20.000,- Ft

A tréningen a létszám korlátozott! Részvételi szándékod kérlek mielőbb jelezd a 06209/425010-es telefonszámon vagy a fakata@presidentekft.hu emailen.

Szeretettel várlak! Farkas Kata

 

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi elérhetőségeinken lehet:

Központi telefonszámon06706133309   Pécsi Edina 

E-mail: fonixmasszazs@fonixmasszazs.hu

vagy a lap alján a tanfolyamra jelentkezés fül alatt