Sikertörténetek

Azok akik álmodtak egy nagyot, volt bátorságuk lépni és most azt az életet élik amit megálmodtak maguknak és azt csinálják, amit szeretnek.

Mindenkivel a mai napig rendszeres kapcsolatban állunk. Sokat tanulok Én is Tőlük. Köszönöm, hogy ilyen csodálatraméltó és példakép szakemberek segítenek a világban. Tisztelettel:Pécsi Edina

Patai Szilvia – Harmónia masszázs, Cegléd

Nagy szeretettel és tisztelettel köszöntök mindenkit! Patai Szilvia vagyok Gyógy és sportmasszőr .
Pár gondolatot szeretnék megosztani a  sikertörténetemről.: 20 év kereskedelmi tevékenység után döntöttem úgy ,hogy valami újat szeretnék csinálni, amelyben kihívást  lehet elérni,olyan tevékenységet végezni amellyel másokon tudok segíteni.
Könnyen megtaláltam a nekem megfelelőt ez volt a frissítő  masszázs . Tanultam,Sikeres vizsgát tettem,majd 3 hónap  múlva  indítottam egy saját vállalkozást Harmónia masszázs néven Cegléd város egyik frekventált helyén.
A kezdet mint tudjuk mindig nehéz,ezért úgy gondoltam a drága időt ne várakozással töltsem el ,hanem fordítsam hasznosabbra, így egy újabb képzést vállaltam be ,ez volt a Talpreflexologia, ezután a Reiki I,majd Reiki II, Alakformáló masszázs, Gyógytalpmasszázs, Nyirokmasszázs, Reiki mesteri fokozat, kinesio tape képzés,közben beindult a vállalkozásom egyre több vendégem lett.
A nagy álmom is teljesült:  gyógymasszőri képzést is elvégeztem ,jelenleg is tanulok Természetgyógyászatot és aromaolaj használatot.
Mindez soknak tűnhet, de volt egy személy aki a példaképemmé vált,majd a tanárom lett ,és most barátomnak mondhatom  Pécsi Edinának hívják, na ő volt az aki tanított,biztatott, utat mutatott fogta a kezemet és mindenben segített, mert hitt bennem,és most hálásan köszönöm neki azt a sok energiát amit adott,mert ma elmondhatom,hogy saját kezelőt nyitottam.
Cegléd, Szent Imre Herceg út 29 fsz/2.- ben , kialakult vendégkörrel rendelkezem,sikereket érek el ,elismernek,felnéznek rám.
Bízom abban hogy még nincs vége a tanulásnak, mert mindig jön egy új gondolat, hogy mivel tudnék még hatékonyabban segíteni a hozzám forduló embereknek.
Szívből kívánom, hogy aki érez magában ez iránt a szakma iránt elhivatottságot az bátran kezdje el,mert másoknak segíteni kiváltságos és gyönyörű dolog.
Jó szívvel ajánlom a Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok és Képzéseket és a szuper oktatókat, akik nagy tudással és szeretettel adják át ennek a szakmának minden tudását,és szépségét. Üdvözlettel: Patai Szilvia

Bódi Richárd – Rich Hand’s masszázs szalon- Szolnok

Bódi Richárdnak hívnak. Masszőrként dolgozom a Rich Hand’s masszázsszalon tulajdonosaként.

Történetem 2012 nyarán kezdeném, amikor egy szolnoki étterem pincéreként dolgoztam felszolgálóként. Pécsi Edinát ezen a nyáron ismertem meg és már az első találkozáskor nagyon megkedveltük egymást.

2008-ban kezdtem el a vendéglátást a Balatonon, 10 éven keresztül dolgoztam a szakmában és imádtam a munkám, de mégis volt bennem egy hiányérzet…..

Jó érzéssel töltött el, ha masszírozgattam a párom, de ezt, hozzáértés nélkül tettem, így elhatároztam 2016-ban elvégzek egy masszőr tanfolyamot. Szolnokon. A lakhelyemen kerestem egy iskolát, ahol indítottak ilyen képzést.

A mai napig tisztán emlékszem az első napra. 9 órára mentem az oktatás helyszínére, csengettem és nagy örömömre Edina nyitott ajtót nekem. Boldog voltam, mert tudtam, jó kezekben leszek.

2017 március 18-án, sikeresen vizsgáztam Svéd masszázsból és a vákuum reflexológiából. Ekkor az a hiányérzet, amit korábban éreztem….elmúlt.

2017 nyarán megálmodtam és meg is nyitottam masszázsszalonomat, mert hittem magamban és a mai napig is azt érzem, hogy segíteni szeretnék, minden olyan eszközzel és tudással a hozzám fordulókon, amivel csak tudok.

Kezdetben a vendéglátás mellet masszíroztam, viszont hónapok elteltével és vendégeim számának növekedésével sikerült elérnem, hogy főállású masszőr legyek.

Rengeteg munka, nagyon sok szorgalom, kitartás és a szakma iránti szeretet kellett,hogy elérjem célomat, de sikerült.

2018-ban elvégeztem a Talpreflexológia, Talpcsakra- illetve az Irodai Szék Masszázs tanfolyamot, ezekkel is bővítve szaktudásom, továbbá megtanultam még a Kineziológiai Tapasz ( KinesioTape ) használatát, év végén pedig Kiropraktikás Izometrikus Kimozgatásokat.

Idén Nyirok- és Kínai Masszázzsal szeretném szélesíteni szolgáltatásaim körét, melyhez ismét az Edina által vezetett iskolában szerzem meg a szakmai ismereteket.

A mottóm, mert tapasztalom: Merj álmodni és az álmaid valóra válnak! Z.H.

Rich Hand’s Masszázs Szalon, Szolnok, Gárdonyi üzletház. Telefon: 06304056965

Szendrei Gábor – Masszőr-csontkovács ,ízületmester, Szolnok  

Szendrei Gábornak hívnak és Szolnokon élek. Vállalkozó vagyok,egy használt autókereskedést vezetek.

2017 ben úgy határoztam, hogy mivel a délutánjaim szabadok valami elfoglaltságot kellene keresnem, amivel az sem lenne baj ha egy kis pénzt keresnék és ebből tudnám fedezni a hobbimat,a búvárkodást. Mindig is vonzott és érdekelt a természetgyógyászat területe,ezen belül pedig a csontkovácsolás és az emberi test. Interneten kezdtem el a böngészést és ott rájöttem a végső célomig sokat kell még tanulnom. Ahhoz,hogy csontkovács lehessek előbb masszőrnek kell lennem és azt kell a tudásom  legmagasabb szintjén megtanulnom,csakúgy az elméleti részét  (anatómiát) mint  pedig a gyakorlati részét a masszázs techikát.

Az első tanfolyam amit elvégeztem a Yumeiho masszázson alapuló Hórusz masszázs volt,amit Budapesten végeztem el sikeresen. Majd Szolnokon tanultam Svéd masszázst,amit egy nagyszerű tanárnak,Pécsi Edinának köszönhetően kiváló eredménnyel végeztem el.Ezen tanfolyamok mellett a vákumos (köpölyözés) és a kineziológiai tape szalag tanfolyamokat is elvégeztem.

Majd el jött a várva-várt tanfolyamom ideje is a manuálterápiás masszázs tanfolyam,lefordítva csontkovács tanfolyam. További és még alaposabban  kibővített anatómiai és gyakorlati oktatással egybekötve. Ennek a kezdetét nagy izgalommal vártam,hiszen ez volt a célom és álmom hosszú,hosszú évek óta már. Közben elém sodort a sors egy üzlethelyiség (szalon)bérlési lehetőséget is,ami hirtelen jött és gyors döntésre késztetett. Mivel ez a szalon jó helyen volt és kedvező feltételekkel,elgondolkodtam rajta. Viszont jöttek vele az aggodalmak is,hiszen még nem is végeztem a tanfolyammal sem,vendég köröm pedig nulla. Pár álmatlan éjszaka után mégis úgy döntöttem kiveszem a szalont és a jól bevált mondás szerint beleugrom a mélyvízbe,lesz ami lesz,aki mer az nyer …….Elkezdődött a tanfolyam, ahol szintén remek tanáromnak, Nagyné Simon Máriának köszönhetően , sikeresen elvégeztem . El jött a nagy nap,a szalon nyitásának az időpontja. Felépítettem egy olyan kezelést amivel egyesítettem az eddig tanultakat,amit még nagyon nem végzett  itt senki Szolnokon. Először elméletben majd gyakorlatban is össze állt az egy egyórás kezelés,amivel úgy gondoltam lesznek majd vendégeim.

Munkám alatt éreztem,hogy szükségem lenne egy felsőbb energia támogatásra is,mivel  nem szerettem volna ha az én testem idő előtt kimerülne a kezelések következményeként. Megismerkedtem a Reiki gyógyítási energiával és szépen   fokozatosan elvégeztem a Reiki I,Reiki II,majd a Reiki mesteri szinten fejeztem be. Ez nagyban hozzájárul a kezeléseimben,mellyel  még hatékonyabban tudok kezelni és segíteni a vendégeimen.

Másodállásként csak délután tudtam fogadni a vendégeimet,akik eleinte a család,kollégák és barátok voltak. Heti három vendégig el is jutottam elég könnyen. Majd kis idő elteltével ez a szám felment heti hét vendégre. Félév múlva pedig heti 12-re. De általában ez mindig csak azon a héten jött össze. Majd újabb hónapok elteltével, sok munka  és folyamatos tanulás után egyre többen kerestek meg különböző ízületi problémákkal (váll,nyak,gerinc,derék,láb…..)szájról-szájra adták át az emberek egymásnak a tapasztalataikat a kezeléssel kapcsolatban. Ennek köszönhetően a szalon nyitását követően egy évre elértem azt,hogy mostanra már egy hónapra előre  tudok csak időpontot adni. Csodálatos és hihetetlenül jó érzés ez számomra. Mindenkinek csak azt tudom mondani,hogy higgyenek önmagukban,tudásukban és céljaikban! Az erős hit és akarat valóra vált minden álmot!!!Kitartással és szorgalommal egy új világ nyílik meg!!!

Üdvözlettel,

Szendrei Gábor – Masszőr-csontkovács ,ízületmester.  Cím: Szolnok. Pólya Tíbor u.18. Telefon :20/9175-372

Hullárné Sipos Katalin – Masszőr,  Varázs Masszázs, Abádszalók 

Hogy én masszőr leszek??? Ugye Te most viccelsz velem??? A második gyerekünk születése után, amikor a napjaim már nem csak a lányok 0-24 órás ,,szolgálatáról” szóltak, szerettem volna újra dolgozni. Igen ám, de hová menjen az ember lánya egy vidéki kisvárosban, 2 kis gyerek mellett, úgy hogy a férje külföldön dolgozik, és a mindennapi feladatokat főleg főszereplőként kell megélnie? A régi munkahelyemet, a kollégák, és az emberek miatt imádtam, de a főnökömmel nem szerettem volna együtt dolgozni. A férjem sem repesett az örömtől, hogy újra dolgozó nő szeretnék lenni, de feldobta a labdát: ,,Jó, mivel én nem vagyok otthon, így ha apjuk ritkán van a lányoknak, akkor legalább anyjuk legyen, keress magadnak 4 vagy max 6 órás állást!” (Köszi! A pici városkánk ,,hemzseg” az ilyen lehetőségektől.) Egy alkalommal a barátnőmnek iszonyatosan fájt a nyaka, és hogy enyhítsek rajta, csak úgy ala-natúr snasz neki estem. Mire Ő: ,,Katika, ez valami fantasztikus! Neked masszőrnek kell lenned!” Én??? Aki, bár mindig is lelki segélyszolgálatos voltam, de idegen emberek fizikálisan max 1 m-es körzetben tartózkodjanak tőlem. Ja! Majd pont ÉN fogok vadidegen testekhez nyúlni!?!?

A képen a következők lehetnek: belső tér

De addig-addig, hogy kikötöttem Pécsi Edina mellett, ami életem egyik legjobb döntése volt. Edina hihetetlen szeretettel, humorral, alázattal adta át a tudása legjavát, és Svéd masszőr lettem. Megnyitottuk pici szalonkámat, és úgy éreztem ez az én utam, így jött a Talpreflexológia, és a többi tanfolyamok, de csak arra jelentkeztem, amit Edina tartott. Nem volt könnyű menet, de nagyon hálás vagyok mindenkinek akik az eddigi utamon velem, mellettem voltak, vannak, család, barátok, Edina, azok a fantasztikus kollégák akikkel a tanfolyamokon megismerkedtem! Szerencsésnek tartom magam, mert olyan hivatásom, (NEM MUNKÁM) van, amit imádok, mellette a lányainkat is tudom rendezni, szuper kedves vendégeim vannak, és mióta megnyitottam egy napot sem kellett dolgoznom. 😃❤

Mottóm: Ha nem törődünk a testünkkel, hol fogunk élni?”
Dan Millmann világbajnok atléta

Elérhetőségem: Abádszalók, Széchenyi út 13/4. Telefon számom: 06304628794