Lipt HL-01 összecsukható masszázságy (alumínium)

74 000 Ft

Cikkszám: lipt-hl-01-osszecsukhato-masszazsagy-aluminium Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási díj: ingyenes

Modern masszázságy alumínium szerkezettel

Alacsony súly megbízható stabilitással kombinálva – ezek a jelen masszázságy minden bizonnyal szívesen látott jellemzői. Ehhez a még a Lipt HL-01 típusnál, hozzáadható a gyors összecsukás és szétnyitás lehetősége, ami az ötletesen megtervezett acélzsinórok rendszerének köszönhetően egy további előny a masszázsasztal mobilitása szempontjából. Az alumínium szerkezetnek köszönhetően a masszázságy súlya rendkívül alacsony – csak 11,5 kilogramm. Az alacsony súlynak és egyszerű szétnyitásnak köszönhetően, ezen típusú masszázságy főleg azon masszőrök számára felel meg, akik látogatják az ügyfeleiket. Választhat a kék, krémszínű vagy elegáns fekete kivitelezések közül.

A magasság hozzáigazítása nagyon fontos

Azért, hogy a masszőr megfelelő hozzáféréssel rendelkezzen, szükséges a masszázságy ügyfélhez igazítása. Ezt az eltolható foglalatok egyszerű beállítása által érheti el a masszázságy lábain, amelyek reteszekkel vannak ellátva. A masszázságy magasságilag 60-81 cm-ig állítható, miközben a nyolc fokozat három centiméterenként változtatható. Szintén egyszerűen állítható a fejtámla dőlése és magassága, a masszázs nagyobb kényelméhez. Erre egy egyszerű gyorskapcsoló mechanizmus szolgál.

A finom kárpitozás kellemessé teszi a masszázst

A Lipt HL-01 masszázságy, egy minőségi, lágy “Soft Touch” műbőrrel kárpitozott, amely nagyon egyszerűen tisztítható. A kellemes érzés eléréséhez, a bélés egy magas sűrűségű és 4 cm vastagságú, kényelmes molitánhabbal van ellátva. A fejtámla az ügyfél szármára nagyon kényelmesen van megoldva és varrások úgy lettek elhelyezve, hogy ne nyomják az ügyfél arcát, a teljes szabás pedig biztosítja a fej kényelmes, s egyúttal stabil megtartását. Nem hiányozhat az arcnyílás sem, amely közvetlen a szerkezetben van elhelyezve és egy fedéllel zárt, amely szükség esetén egyszerűen eltávolítható.

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás

A masszázságy ára gazdag tartozékokat is tartalmaz, amelyek magukba foglalják a hordtáskát, fejtámlát, fejtámla tartót és kéztámlát is. A táskában a termék védve van főleg a műbőr, de a további részek mechanikai károsodásaival szemben is. Minden hozzáadott tartozék, egyszerűen elhelyezhető a szíjjakkal ellátott hordtáskában, a masszázsasztal belső terében. Ezen minőségi terméknél természetesség a kétéves jótállás is.

Méretek:

Szélesség: 68 cm

Szabályozható magasság: 60-81 cm

Hosszúság: 184 cm

Hosszúság fejrésszel: 217 cm

Habszivacs vastagsága: 4 cm

Teherbírás:250 kg

Súly tartozékokkal: 11,5 kg

Választható színek: kék, fekete

További információk

Színek

Kék, bézs

You cannot copy content of this page