Masszázságy favázas összecsukható Lipt D-05

68 000 Ft

Cikkszám: masszazsagy-favazas-osszecsukhato-lipt-d-05 Kategóriák: ,

Leírás

Szállítási díj: Magyarországon belül ingyenes

A szerkezet minőségi bükkfából kerül legyártásra, ami nagyon könnyű, s egyúttal megfelelően stabil. A megfelelő szilárdságot és stabilitást növeli az acélhuzalok rendszere is. A szétnyitás és összecsukás nagyon egyszerű, ami egy kis gyakorlattal a masszőrnek nem tart tovább egy fél percnél sem. A praktikus facsavarok lehetővé teszik az ágy igényelt beállítását szerszámok nélkül is. A magasság 62 cm-től 84,5 cm-ig változtatható. Nyolc előre beállítható pozícióból választhat, 3,2 centiméterenként és a gyorskapcsoló mechanizmusnak köszönhetően beállítható a fejtámla pozíciója is. Az arcnyílás fedéllel takart, amely szükség esetén egyszerűen eltávolítható.

Minőségi műbőr és magasszintű kényelem

A masszázságy felülete, minőségi műbőrrel kárpitozott, aminek köszönhetően tökéletesen tisztán tartható. A masszázságy különböző színkivitelben érhető el. Az ügyfél kényelme érdekében a bélés magas sűrűségű és 4 cm vastagságú molitánhabbal van ellátva, tehát nagyon kényelmes. Az új szerkezeten a deszkalapok kivágottak, ami nagyobb helyet biztosít a masszőr számára és megfelelő hozzáférést az arcmasszázs végzéséhez. Természetes, hogy a Lipt D-05 termék lábai, csuszásellenes gumi alátéttel vannak ellátva.

Gazdag tartozékok és egyszerű szállítás

Magán, a Lipt D-05 masszázságyon felül, a termék árában további tartozékokat is kap, amelyek az alapvető masszázsfelszerelések közé tartoznak – fejtámla, fejtámla tartó, kartámasz és oldalsó kartámaszok. Minden tartozék leválasztható és a szállításhoz, közvetlen a masszázságy belsejében található térbe helyezhető. Az ágy egyszerűen összecsukható és egy praktikus hordtáskába helyezhető, amelyet, mint egy utazási kiegészítőt vásárolhat meg. A táska megbízhatóan megvédi a műbőr huzatot és mindent megfelelően egyben tart. Természetes ezen minőségi termék számára a kétéves jótállás is. Méretek szétnyitva: Szélesség: 70 cm Szélesség kartámasszal: 97,5 cm Szabályozható magasság: 62-84,5 cm Hosszúság: 195 cm Hosszúság fejrésszel: 226 cm Habszivacs vastagsága: 4 cm Teherbírás:250 kg Súly tartozékokkal: 15,9 kg Választható színek: kék, narancssárga, bézs, türkizkék, fekete

További információk

Színek

Fekete, Kék, Krém, Narancssárga, Türkizzöld

You cannot copy content of this page