Sportmasszázs képzés

Intenzív erőteljes masszázskezelés, nagy részben svédmasszázs fogásokkal a fitnesz és mozgás tevékenységgel együtt járó aktív izom és ízületi munka elő- és utókezelésére.

Fitnesz területén alkalmazott frissítő, bemelegítő, lazító, regeneráló masszázs. Bárki igénybe veheti a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, izomduzzanatok enyhítésére, fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések gyógyulása utáni rehabilitációnál, a teljes mozgáskészség visszaállítására. Fokozza a teljesítményt és nyugtatólag hat.

A testmozgás előtti masszázs csúcsformában tartja az izmok rugalmasságát, csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget. A testedzés után feloldja az izomfeszülést, és a tejsav eltávolításával megkímél az izomláztól.

Fitnesz tevékenység előtt: bemelegítő és teljesítménynövelő, izom és ízületi sérülések veszélyét redukáló hatású. Fitnesz után: lazító, izomláz csökkentő, és az izmokban zajló anyagcserét segíti elő.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Ezt a képzést Neked ajánljuk, ha van masszőri előképzettséged és egyedi-tantermi körülmények között szeretnél tanulni, mert tanteremben tanulni a nyerő

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 5 alkalom, tantermi gyakorlat: 30 óra

Tanfolyam díja: 70.000 Ft/fő

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2024 ÁPRILIS 20. 09:00 óra

A sportmasszázs tanfolyamon való részvétel, nem azonos a Sportmasszőr  szakmai végzettség megszerzésével!

Képzés részletei :

 • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
 • 30 éves gyakorlattal rendelkező oktató
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Főbb témakörök :

 • anatómia (mozgásszervrendszer, keringési rendszer átfogó ismerete)
 • sérülések és ellátásuk
 • táplálkozási ismeretek
 • rekreációs masszázs (előnyei, hatásai, indikációi, kontraindikációi)
 • masszázs fogások és speciális technikák elsajátítása, szakszerű alkalmazása

Megszerezhető képesítés :

Sikeres vizsga esetén Kormányhivatal által regisztrált, magyar,angol és német nyelvű, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Rekreációs és Fitnesz masszázs

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2024 ÁPRILIS 15. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra:

 10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, továbbá az eszközök használatát és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van Főnixes tanulóként ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page