Bemutatkozás

Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok és Képzések

Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok, Szolnokon, Abonyban, Kecskeméten és Karcagon is szeretettel várja a hallgatót!

Főnix Masszázs Képzések: Képzéseink gyakorlat orientáltak, az életre készítik fel a hallgatókat.

Oktatóink, szakmailag nagy tudással, alázattal, szeretettel és a hétköznapokban is tevékenyen végzik azt, amit a tanfolyamok során átadnak a tanulóknak.

Képzéseink :  nyugati és keleti masszázs technikák, Alternatív Gyógymódok és a Természetgyógyászat minden szakterületére készíti fel a Hallgatókat.

                                            

Miért Főnix? 
A főnix egy díszes tollazatú lélek-madár. Pusztulása után képes feltámadni és újjászületni a hamvaiból.
A metamorfózis és az újjászületés legfőbb szimbóluma.
A Főnix a nap jelképe, visszatérése a megújulást, feltámadást, az átváltozást, a megerősödést, teremtést, a rendet és a kitartást szimbolizálja.
Az energiája inspirál cselekvésre, kreativitásra ösztönöz minket, hiszen az eleme a tűz.  Képviseli a lélek önmagát megújító képességet is. Az Isteni üzenet hordozója, így a tudás képviselője.
A főnix sebei magától begyógyultak, így a gyógyulást és a regenerálódást is hozzá köthetjük.
A főnix madár szinte minden kultúrában megtalálható, ahogyan a Magyar kultúrában is: aranymadárnak hívták és a Szent kertjükben vagy templomaik kertjében éltek. A főnix éneke jelképesen a lelkiismeret szava, vagyis a Napisten tanítása. Ezzel ösztönöz minket, hogy a helyes úton maradjunk, boldog és békés életet élve.
Az asztrológiában a Plútó és az Uránusz bolygói tartoznak hozzá, előbbi mély, átható átalakulást hoz, utóbbi erőteljes és gyors változással, villanásszerű változással jár.
A Főnix számomra képviseli azt, hogy a lélek hallhatatlan és bizony néha újjá kell születnünk, bizonyos életszakaszokat lezárva, hogy boldogabb életet élhessünk.
Sok évvel ezelőtt, ezért hoztam létre a Főnix Masszázst, sok munkával, gyógyulással, tanulással, tapasztalással, hogy most már szabadon szárnyalhasson és eljusson oda, ahol szükség van rá.
Szeretettel: Pécsi Edina

You cannot copy content of this page