Alakformáló masszázs képzés

Az alakformáló masszázs, az egyik legintenzívebb nyugati masszázs típus.A legérintettebb testrészek a comb, a fenék és a felkar, a masszőr ezeket a területeket dolgozza át, vérbőséget fokozó hatóanyagokkal. Munkáját segíti a köpöly és befejező műveletként fóliát is használ a hatékonyság érdekében, illetve a tapasztalatunk, amit ezen képzés keretén belül átadunk.

A képzésen elsajátíthatod az igazán hatékony ALAKFORMÁLÓ kezelést! Az alakformáló masszőr képzés során a speciális technikák mellett ismereteket szereznek hallgatóink a helyes életvezetés, táplálkozás témákból is.

A képzés célja, hogy a résztvevő képes legyen a hozzá forduló vendég esetében felismerni a fennálló esztétikai problémát, és komplex alakformáló tanácsadást és kezelést tudjon nyújtani.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: masszőri képesítés

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 1 alkalom, 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Oktatási nap: 2024 MÁRCIUS 10. 9 óra

Képzés részletei, főbb témakörök :

  • Életviteli tanácsok
  • Állapotfelmérés és dokumentáció
  • Alakformálás elméleti háttere: anatómiai ismeretek
  • Gyakorlat :  kezelés testrészekként
  • Alakformáló kézi masszázs, peeling, tekercselés, esztétikai nyirok kezelés

Tanfolyam díja: 20.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást és a jegyzetköltséget.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez, magyar és angol nyelven a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Alakformáló masszázs

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és képzési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2024 MÁRCIUS 05. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj: 5.000 Ft

A képzési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page