Aroma masszázs – Természet cseppekben

Természet cseppekben, avagy az esszenciák találkozása.

Ismerj meg egy új masszázs technikát, melytől vendégeid újra átélhetik a természet közelségét, a harmóniát és az egységet.

Technika lényege: ujjbegyekkel történő lágy érintés, mellyel a talp, hát és a fej kezelése történik, meghatározott sorrendben, nagy tisztaságú aromák alkalmazásával.

Aroma masszázs hatásai: Immunrendszer erősítő, stresszoldó, harmonizáló, keringésjavító, energetizáló, gyulladáscsökkentő.

Mit ad ez a módszer?!

Olaj illatának és rezgésének varázsát.

Lágy érintéses és simításos technika.

Az első lépés lehet a masszázs világában.

Jótékonyan hat a testre és az idegrendszerre.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel:  18 életév betöltése

Oktatási napok száma : tantermi oktatás: 1 alkalom, 7 óra

Képzés helyszíneSZOLNOK, Batthyány utca 27.

Oktatási nap: 2024 Június 09. 9 óra

Tanfolyam díja: 25.000 Ft/fő

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti, gyakorlati oktatást , jegyzetköltséget, a gyakorlaton használatos esszenciák díját is.

Lehetőség van ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Megszerezhető képesítés :

Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, magyar, angol és német nyelven, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Természet cseppekben

Jelentkezés, helyfoglalás:


A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő:

2024 JÚNIUS 04. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 

5.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam napján fizetendő.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot.

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page