SPA és Wellness kezelések

Spa elnevezés, leginkább az egészségmegőrzéshez kapcsolódó módszereket jelent. A wellness pedig személyre szabott egészségmegőrző programok összessége.

Kényeztetés mindenkinek jár! Ezért csokorba fogtuk, azokat a technikákat, amelyekkel vendégeink egészségét megőrizhetjük, alakjukat formálhatjuk, bőrüket fiatalíthatjuk, és a felesleges méreganyagokat elszállíthatjuk.

A wellness képzést ajánljuk minden kedves leendő vagy már gyakorlott masszőrnek, akik szeretnék szolgáltatásaikat spa és wellness masszázzsal is kibővíteni és professzionális szolgáltatást nyújtani. A tanfolyam során nemcsak a technikákat tanulja meg, hanem minden résztvevőnek lehetősége van kipróbálni és saját bőrén is megtapasztalni a wellness áldásos hatásait.

Tantermi oktatás

Ez a képzés csak ONLINE elérhető!

Online képzés:

  • Saját időbeosztás szerint
  • Részletes elméleti és gyakorlati jegyzet, képekkel és gyakorlat sorrendjét bemutató útmutatóval, elektronikus formában elküldve
  • Oktatási gyakorlati videó, melyet bármikor újra nézhetsz
  • Képzés zárásához szükséges tesztlap megküldése, melyet a képzésre való regisztráció után 10 nappal megküldünk és 24 óra múlva kérünk kidolgozva visszaküldeni.
  • Sikeres képzés zárás esetén, Kormányhivatal által kiállított Tanúsítvány megküldése elektronikus formában.
  • Ha úgy érzed, hogy az online képzés nem teljes számodra, gyakorlati-technikai kérdéseid vannak, akkor tantermi-gyakorló napokon díjmentesen részt tudsz venni 1 alkalommal. A tantermi-gyakorló időpontokról e-mail üzentben fogsz értesítést kapni.
  • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz.

Képzés rèszletei:

Előfeltétel: Leendő vagy már végzett masszőr tanulóknak. Szépségszalonban, hotelben, wellness központokban, egészségközpontokban dolgozó illetve ott elhelyezkedni kívánóknak.

Tanfolyam díja: 25.000 Ft/fő

ONLINE képzés díja: 15.000 Ft

Főbb témakörök :

·  Iszap kezelés

·  Himalájai Sómasszázs

·  Aromaterápiás masszázs

·  Csokoládé masszázs

·  Szárazkefe masszázs

Megszerezhető képesítés :

Kormányhivatal által regisztrált, magyar és angol nyelvű, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, mely ékes dísze lesz a szalonodnak.

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; SPA és Wellness kezelések

Jelentkezés, helyfoglalás:

A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és képzési díj befizetésével lehet.

ONLINE képzés jelentkezése folyamatos, bármikor elkezdhető!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279You cannot copy content of this page