Oktatóink

 

 

Pécsi Edina, Természetgyógyász

Végzettségeimet tekintve: állami vizsgával rendelkező Természetgyógyász, Reflexológus, Akupresszőr, Fitoterapeuta, Kineziológus, Gyógymasszőr, Reiki Tanár és Egészségügyi szakdolgozó vagyok. A Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok és Képzések megálmodója és megvalósítója.

Több mint 18 éve segítem a hozzám fordulókat, lelki és testi egészségük helyre állításában. Hitvallásomat saját tapasztalásom adta, mely minden betegség vagy rossz közérzet a lélek üzenete a megbomlott egyensúlyról, ahol energia elakadás van. Az önismeret útját járva, folyamatosan képzem magam és ma már ezt a megszerzett tudást tudom átadni a hozzám fordulóknak.

Holló Hajnalka,  Testnevelő edző, Gyógymasszőr 

Testnevelő edző és Gyógymasszőr vagyok, emellett még Kiesio-Tape ragasztásokat emelt szinten, talpreflexológiát, nyirokmasszázst, lávaköves masszázst és más kiegészítő terápiákat is tanultam.

Tudásomat folyamatosan bővítem. Szerencsésnek érzem magam, mert tanulmányaim alatt olyan tudást szereztem, amit a mindennapjaimban és a munkám során is tudok alkalmazni.

Fontosnak tartom az egészséges életmódot és a sportolást. Én magam is sportoltam, így tudom,mennyire fontos a szervezetnek, hogy kiegyensúlyozott legyen. De az egyensúly megteremtéséhez a lelket is karban kell tartani, nem csak a fizikai testünket. Híve vagyok a természetes és alternatív terápiáknak.Jelenleg gyógymasszőrként is dolgozom. Szeretek segíteni másokon/ hozzám fordulókon.

Rózsa Katalin, Gyógymasszőr és Reiki Tanár

Először a Gyógytalpmasszázst sajátítottam el a maga csodájával és kihívásaival teli oldalával. A gyakorlásokkal magabiztossá váltam és egyre nagyobb igényem lett más típusú masszázsok elsajátítására. A gondolatokat tettek követték és mára magaménak érzem a :kínai,svéd,lávaköves és Polinéz masszázst is.

A mai napig képzem magam,hogy minél széleskőrű legyen a tudásom,amit szeretek és szeretnék továbbra is megosztani másokkal.

A mostani felgyorsult világban az embereknek nagy szükségük van a magukra szánt minőségi feltöltődésre,nyugalomra. Ebben szeretnék segítő kezet nyújtani a hozzám érkező embereknek, mindezek mellett, jelenleg a szolnoki MÁV focicsapat gyúrója is vagyok.

Farkas Katalin , Kineziológus szakoktató és vizsgabizottsági tag

Természetgyógyász, Kineziológus 3 ágának: OneBrain, EDU Kineziológia, Touch for Health, szakoktatója, szakértője és állami vizsgáztatója, Boldog Nők teremtenek Boldog világot program létrehozója, Önismereti és Családi csipkék felfejtése program előadója

dr. Négyesi Anna, orvos, Természetgyógyász, Reflexológus

ÁNTSZ engedéllyel rendelkező orvos és Természetgyógyász

Valtner Anikó , Természetgyógyász , Fülakupunktúrás addiktológus, Akupresszőr, Reflexológus

1990-ben kezdtem el a természetes gyógymódok iránt érdeklődni, testvérem betegsége motivált. Talpmasszázzsal kezdtem, később Reikit, akupresszúrát, fülakupunktúrát és különböző masszázsokat tanultam, melyekből később egyedi módszert “gyúrtam össze”. A fül-, és testgyertyázásban rejlő lehetőségeket munkahelyemen ismertem meg.

Borosné Kulcsár Terézia , Természetgyógyász, Fülakupunktúrás addiktológus, Fitoterapeuta, Energiagyógyász

ÁNTSZ működési engedéllyel rendelkező Természetgyógyász

Veres Ágota , Gyógymasszőr

Gyógymasszőri és Nyirokmasszőri végzettséggel rendelkezem. Tudásomat talpreflexológiai ismeretekkel bővítettem. A jövőben folytatom a különböző új ismeretek elsajátítását. Szerencsésnek érzem magam, hogy az álmom valóra vált és segíthetek a hozzám bizalommal forduló vendégeknek.

Mai felgyorsult világunkban nem jut elég idő magunkra, a testünkre, a lelkünkre, ami egy idő után kimerül, elfárad. Fontosnak tartom, hogy ne csak a testi, hanem a lelki kimerültséggel is foglalkozzunk, így lesz a testünk és a lelkünk is egyensúlyban. Számomra az , hogy masszőr lehetek nem egy munka, hanem egy hálás feladat, amit végezhetek, így érzem magam teljesnek és így nyújthatok a vendégeim számára is megfelelő segítséget.

Pallagné Fekete Mónika, Rehabilitációs terapeuta, Gyógymasszőr

Természetgyógyász és rehabilitációs terapeuta hallgatóként segítem a hozzám fordulókat megtalálniuk a nekik legmegfelelőbb utat egy jobb, minőségibb élethez.

Amiket pedig eddig megismertem, elsajátítottam, amely felismeréseket eddigi hivatásom alatt megéltem, szeretem megmutatni és továbbadni a hasonlóan nyitott, érdeklődő és segítő pályát választóknak.

A legkedvesebb területeim, amelyekkel igyekszem hozzájárulni a testi-lelki egészség megteremtéséhez, az a talpreflexológia, az aromaterápia és a kínai arc és fejmasszázs.

Oktatóként a talpmasszázs, a kínai arc és fejmasszázs, a baba és gyermekmasszázs, az orosz-tibeti mézmasszázs, a test és fülgyertyázás képzéseken várom szeretettel a hallgatókat, Békéscsabán.   

Licskó Mária, Természetgyógyász, Fitoterapeuta

Mostanában 2 szóval jellemezném magam szakács és természetgyógyász, röviden Szakácsgyógyász.

Elméleti és gyakorlati kurzusokon szeretném átadni sokéves tapasztalatom, amit a táplálkozásról, ételkészítésről, az alapanyagokról, felhasználásukról, gyógyhatásukról tudok.

Releváns végzettségeim:

Szakács, Funkcionális táplálkozási tanácsadó, Élelmezésvezető, Állami vizsgás természetgyógyász

Hankoszki Zoltán, Gyógymasszőr, Sportrehabilitációs szakember

A gyógymasszőri képzés elvégzése után, éreztem, hogy muszáj tovább képezzem magam, hogy olyan kiegészítő  technikákat is tudjak alkalmazni a masszázs során, ami segít a gyors felépülésben, regenerálódásban. Elsajátítottam a következőket: Tape ragasztást,  triggerpont kezelést, Bambusz masszázst és megtanultam, hogyan kell helyesen használni a masszázs kezelésben a köpölyt. Oktatóként az a célom, hogy minél több tudást tudjak átadni azoknak az embereknek, akik szeretnének  magas színvonalon masszírozni. Oktatok anatómiát és masszázsgyakorlatot. Számomra nem csak a tudás átadása, hanem a mentorálás is fontos szerepet játszik a képzések során.

Az életemben fontos helyet foglal el a közösség, a spiritualitás és a művészet: Keresztény értékrend szerint élek, és ezt egyházi közösségben élem meg, ahol a zenélést, éneklést és a dalszövegírást is tudom gyakorolni különböző zenei stílusokban.

Mészáros Zsolt, Sportmasszőr

Több mint 30 éve foglalkozom masszázzsal. Elsősorban sportolókkal, mivel hosszú évekig edzőként segítettem a kézilabdás csapatot. Mozgásszervi problémák széles skáláját megismertem, hiszen több éven át az abonyi Fizioterápiás rendelőben is dolgoztam, mint masszőr. Mindezek mellett az aromák, ahogy Én nevezem a Természet cseppekben és az egyéni és csoportos hangtál kezelések is kiegészítik a tevékenységemet.

Bódi Richárd, Sportmasszőr

Sportmasszőrként dolgozom a Rich Hand’s masszázsszalon tulajdonosaként.

2019.-ben Sportmasszőr tanfolyamon vettem részt. Ebben az évben felkérést kaptam, hogy legyek a Tószegi focicsapat gyúrója.

2020.-ban nagy örömömre a Szolnoki Vizilabda Csapat kért fel csapat masszőrnek.

2021- től a Szolnoki Atlétika Szakosztály és a Szolnoki Kajak-Kenu egyesület gyúrójaként is segítem a sportolókat.

Rengeteg munka, nagyon sok szorgalom, kitartás és a szakma iránti szeretet kellett, hogy elérjem célomat, de sikerült.

Kelemen Szabolcs , Mentőápoló , Gyógymasszőr

10 évet szolgáltam a különleges erőknél, majd 2011-ben mentőápoló lettem.

Mindig is feladatom volt az emberek segítése, egészségének megtartása, így megtanultam a gyógymasszázst is, amivel segíthetek a hozzám fordulókon.

Pallag Lajos, Rehabilitációs Terapeuta Gyógymasszőr – Reiki Tanár

2015-től saját vállalkozásomban – Belső Béke Relax Stúdió, Békéscsaba – segítem a hozzám fordulókat különböző masszázs-technikák és energetikai módszerek alkalmazásával.

Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magam, újabb és újabb technikákkal bővítve tudásom.

Hiszem, hogy empátiával, a természetes, ősi gyógymódok széleskörű megismerésével, gyakorlásával segítettünk az egyéni utak felismerésében, a lelki-testi egészség harmóniájának helyreállításában, ezáltal mi is egy minőségibb életet élhetünk.

Takács Éva, Áyurvéda konzulens

Az élet több, mint amit első pillantásra és hosszú évek tapasztalatának ellenére mutat magából. Ezzel az érzéssel vezérelve indultam el az utamat keresve.
Elsőként 2010-ben a Reikivel ismerkedtem meg. Úgy gondoltam ahhoz, hogy végigvihessük az inkarnációs feladatainkat szükség van a testünkre, ezért indultam el a masszázsok világában. Így elsajátítottam a svéd- és frissítő talpmasszázs, a thai masszázs, valamint a lágy csontkovácsolás technikákat. 2018-ban találkoztam az Ayurvédikus masszázs terápiákkal. Nem kellett hozzá sok, könnyen beszippantott.
Autentikus környezetben indiai oktatóktól is volt szerencsém tanulni. Ezt követően emelt szinten végezve Ayurvéda konzulens lettem. Olyan tudomány apró kis részét ismerhettem meg, melyet igyekszem átadni mindenkinek és mellyel segíthetek minden hozzám fordulónak, egy olyan tudományt, ahol egy életen át tanulhatok. Tanulmányaim során feltörő kérdéseimre mindig kutattam a válaszokat és mind egyre mélyebbre jutottam az Önismeret útján. Erre ösztönzöm a körülöttem élőket is, mert az élet örök tanulás, fejlődés,és ezt csak harmóniában a természettel és Önmagunkkal vagyunk képesek megtenni.

Kocsis Brigitta, Természetgyógyász

Nyugdíjas közgazdász vagyok, de 2006-ban fulakupunkturás addiktológus, és akupresszőr végzettséget is szereztem melyet azóta is alkalmazok. Emellett reinkarnációs és transzmeditációs trainer, Bach vitágterapeuta és hangterapeuta képesítéssel is rendelkezem. Aktív terápiás tevékenységgel segítek különböző testi és lelki problèmák feloldásában. Régóta festek és rajzolok, a mandala festéssel kb 1 éve foglalkozom komolyabban. Keresem az utam folyamatosan. Jelenleg grafikusnak tanulok. A művészet nagyon közel áll a lelkemhez a mandala festés is számomra egyfajta művészetterápiát jelent.

You cannot copy content of this page