Tanfolyamok

Főnix Masszázs – Alternatív Gyógymódok és Képzések

A Főnix Masszázs- Alternatív Gyógymódok és Képzések célja, olyan szakemberek képzése, akik képesek és hajlandók az elvárható tudást, mind elméletben, mind gyakorlatban maximálisan elsajátítani, hogy a hozzájuk forduló emberek a “legjobb kezekben” lehessenek.

Oktatási központunk, Szolnok belvárosában található, 5 perc sétával a buszpályaudvartól, 15 perc sétával pedig a vasútállomástól.  Városközpontban található, mégis csend és nyugalom van. Biztonságos parkolás az épület előtt az autóval érkezőknek.

4 helység van, mely maximum 8-10 fő befogadására képes , ami garantálja, hogy minden tanulóra maximális idő jut. Zuhanyzóval, 2 mellék helységgel, jól felszerelt konyhával, ahol hűtő és mikro is található.

Vállalkozás:

FŐNIX MASSZÁZS Kft.

székhely címe: Abony, Deák Ferenc utca 1.

Telephely címe: Szolnok, Batthyány utca 27.

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000279

Adószáma: 32134416-1-13

Vezető oktató:

Pécsi Edina

Állami vizsgával rendelkező Gyógymasszőr, Reflexológus, Akupresszőr, Fitoterapeuta, Kineziológus és Reiki Mester, Tanár

18 éve segítem a hozzám fordulókat. A szolnoki Karakter és Szolnoki Szakképzési Szolgáltatási Centrum meghívott oktatója is voltam, 2017-2018-2019 évben.

2013 évben a kerepesi Vis Vitalis Medical Hotel Gyógy és Wellnes részleg vezetőjeként, létrehoztam egy orvos- természetgyógyász csapatot, ahol a szállodába érkező beteg embereknek segítettünk helyreállítani egészségüket.

A sikeres vizsgát tett résztvevők névre szóló, a Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok és Képzések által kiadott, hamisítás védelemmel, szárazbélyegzővel rendelkező, reprezentatív Tanúsítványt kapnak a tanfolyam elvégzéséről. Igény szerint angol és német nyelven is. Tanúsítványaink vállalkozói igazolvány kiállítására alkalmasak országosan, bármely Okmányirodában.

You cannot copy content of this page