Frissítő (SVÉD) masszázs tanfolyam

Frissítő svéd masszázs tantermi oktatás Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok és Képzések

A Frissítő svéd masszázs fogásrendszere jótékony hatású a jó közérzet megteremtésében és megőrzésében,testi és lelki megújulást erdményez.

Családban, munka mellett (másodállásban) vagy akár vállalkozás indítására vagy bővítésére is lehetőséget biztosít a Frissítő masszázs, mint szolgáltatás.

Ajánlom mindazoknak ezt a képzést, akik családias környezetben, magas óraszámú, gyakorlat orientált képzésen szeretnének részt venni.

A tanfolyam könnyen elsajátítható bárki számára. Ideális kezdet, ha szeretnél elindulni ezen az úton.

Egyik legismertebb és legkeresetebb masszázs forma. Képzőhelyünkön megismerheted és elsajátíthatod mindazt, mellyel egy teljes test masszázs szolgáltatást tudsz nyújtani.

Előfeltétel: Általános iskolai végzettség, 16. életév betöltése

Oktatási napok száma : TANTERMI oktatás: 6 alkalom, 36 óra

Képzés helyszíne:  SZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2024 SZEPTEMBER 15.

Képzési napok: Vasárnaponként 6 alkalommal: szeptember 15. szeptember 22. szeptember 29. október 06. október 13. október 20. Egy képzési nap : 9-15 óráig tart.

Beérkezett regisztrációs díj után, mely bele számít a képzési díjba, elküldjük elektronikusan a masszázs elméleti tudnivalóit, így felkészülten tudsz érkezni a tantermi képzésre.

 • Első tantermi alkalommal a masszázs elméleti és alapvető anatómiai tudnivalói mellett, megismerkedünk az állapotfelmérés folyamatával és az első érintéssel, gyakorlattal.
 • Soron következő alkalmakkal megtanuljuk a csontrendszer és izomrendszer anatómiáját, fascia elméletet, megismerkedünk a masszázs gyakorlati sorrendjével.
 • Alsó végtag, felső végtag, csípő-hát-váll és nyak masszázs a teljes test kezelés gyakorlati tudnivalói, melyet a tantermi képzés során, szakmai felügyelet mellet sajátítasz el!
 • Utolsó tantermi képzési napon, teljes test masszázs gyakorlat után kezdődik a házi vizsga, mely során írásban és gyakorlatban kell számot adni a tudásról.

 1. részlet: szeptember 13-ig: 20.000 Ft
 2. részlet: szeptember 30-ig: 30.000 Ft
 3. részlet: október 13-ig: 30.000 Ft

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget témakörönként ellenőrző feladatokkal, web oldalunkon a tanulói fiókban megtalálhatóak a teljes gyakorlati videók, melyek korlátlan ideig visszanézhetőek, továbbá az eszközök (masszázsolaj, masszázslepedő) használatát, 10 %-os vásárlási kedvezményt a web áruházunkban történő vásárlásokból és a vizsgadíjat is.

 • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
 • 10 éves oktatói és 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakmai vezető
 • Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
 • Ajándék 1 db színterápiás masszázslepedő
 • Ajándék Yamuna 50ml masszázsolaj
 • Ajándék 10 %-os vásárlási kedvezmény a web áruházunkban történő vásárlás esetén
 • Velvesa, Fabulo és Yamuna webáruházak által felajánlott kedvezmények
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Több száz elégedett és visszajáró tanuló
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódhoz

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési díjak beérkezési sorrendjében töltjük fel a képzésre a helyeket!

Jelentkezési határidő: 2024 SZEPTEMBER 13. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 30.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Amennyiben nem tudsz vagy nem szeretnél utalni, a jelentkezési lapon a megjegyzés rovatába jelezd számunkra!

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, magyar, angol és német nyelven, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van
vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is
végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR
azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Frissítő (svéd)
masszázs

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,fehér pamut pólót, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Frissítő(svéd) masszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van továbbtanulni: AKMT képzés- Alternatív Korrekciós Masszázs Technika, Rekreációs és Fitnesz masszázs, Köpölyözés, Bambusz masszázs, Lávaköves masszázs, stb.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page