Frissítő (SVÉD) masszázs tanfolyam

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul.
Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.

☯️ Ajánlom mindazoknak ezt a képzést, akik családias környezetben, magas óraszámú, gyakorlat orientált képzésen szeretnének részt venni.

♻️ A tanfolyam könnyen elsajátítható bárki számára. Ideális kezdet, ha szeretnél elindulni ezen az úton.

⚜ A sikeres tanulmànyokat biztosítjuk, hiszen gyakorlott gyógymasszőrök oktatnak, profi jegyzet – szuper önellenőrző kèrdèsekkel ès oktatàsi videók, melyek bàrmikor visszanèzhetőek , így segítve a felkèszülèsedet!

Megszerezhető képesítés : sikeres vizsga esetén ✅ Kormányhivatal által regisztrált, egyedi és különleges tanúsítványt kapsz kézhez a kèpzès sikeres elsajàtítàsa utàn, magyar, angol és német nyelven, mely ékes dísze lesz a szalonodnak, melyen szerepel, hogy tanteremben, elméleti és gyakorlati képzésen vettél részt!

Tanúsítványod birtokában, lehetőséged van vállalkozást elindítani vagy bővíteni, vagy a tevékenységet másodállásban is végezheted.

Vállalkozóként végezhető tevékenység TEÁOR azonosítója: 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás; Frissítő (svéd) masszázs

A képzés elsajátítása után, egészséges embereket masszírozhatsz, frissítő, egészség megőrző céllal. Olyan helyen lehet vele dolgozni, ahová egészséges emberek járnak (fitness terem, wellness centrum …stb.) vagy ki lehet váltani vállalkozói igazolványt, vagy céget alapítani, vagy másodállásban is végezhető.

Tanfolyam rèszletei:

Előfeltétel: Általános iskolai végzettség, 16. életév betöltése

Oktatási napok száma : TANTERMI oktatás: 6 alkalom, 36 óra

Képzés helyszíne:  SZOLNOK, Batthyány utca 27.

Első oktatási nap: 2024 ÁPRILIS 14.

Képzési napok: vasárnaponként 6 alkalommal, egy képzési nap : 9-15 óráig tart.

Ajándék: Köszönjük szépen, hogy tanulmányaidhoz minket választasz, ezért szeretnénk Neked felajánlani, sikeres záró vizsga esetén, egy 10.000 Ft-os kedvezmény kártyát, melyet képzőhelyünk bármely általad választott képzésén felhasználhatsz, Te döntheted el, mit szeretnél a Frissítő masszázs képzés mellé tanulni.

Képzés részletei:

 • Gyakorlati kèpzès, teljes test kezelès
 • Te is részesülsz egy teljes test kezelésben
 • Az írásos tananyag mellè jàr az oktatàsi videó, melyet a későbbiekben is bármikor visszanèzhetsz
 • Ajándék színterápiás masszázslepedő
 • Ajándék Yamuna 50ml masszázsolaj
 • Velvesa, Fabulo és Yamuna webáruházak által felajánlott kedvezménykártyák
 • Családias légkör, színvonalas képzési helyszín Szolnok belvárosában
 • Szakmai felügyelet a képzés ideje alatt
 • Szakmai csoportban későbbiekben is fordulhatsz kérdéseiddel az oktatódho

Képzés főbb témakakörei :

 • – Beérkezett regisztrációs díj után, elküldjük elektronikusan a masszázs elméleti tudnivalóit, így felkészülten tudsz érkezni a tantermi képzésre.
 • – Első tantermi alkalommal a masszázs elméleti tudnivalói mellett, megismerkedünk az állapotfelmérés folyamatával és az első érintéssel, gyakorlattal.
 • – Soron következő alkalmakkal megtanuljuk a csontrendszer és izomrendszer anatómiáját, fascia elméletet, megismerkedünk a masszázs gyakorlati sorrendjével.
 • – Alsó végtag, felső végtag, csípő-hát-váll és nyak masszázs a teljes test kezelés gyakorlati tudnivalói, melyet a tantermi képzés során, szakmai felügyelet mellet sajátítasz el!
 • – Utolsó tantermi képzési napon, teljes test masszázs gyakorlat után kezdődik a házi vizsga, mely során írásban és gyakorlatban kell számot adni a tudásról.

Tanfolyam díja: 75.000 Ft/fő, melyet részleteiben is fizethetsz a képzés alatt.

A tanfolyam díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, jegyzetköltséget témakörönként ellenőrző feladatokkal, web oldalunkon a tanulói fiókban megtalálhatóak a teljes gyakorlati videók, továbbá az eszközök használatát és a vizsgadíjat.

Főnix masszázs

Lehetőség van Főnixes tanulóknak ismétlőként a képzésen részt venni, már van Tanúsítványod, de szeretnéd frissíteni a tudásodat: gyakorlati nap díja: 10.000 Ft/alkalom

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással, és jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési díjak beérkezési sorrendjében töltjük fel a képzésre a helyeket!

Jelentkezési határidő: 2024 ÁPRILIS 10. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 10.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a tanfolyam ideje alatt akár részleteiben is fizethető.

A jelentkezési díjat a képzést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem fizetjük vissza, de időpont módosítás mellett későbbi (vagy más) képzésre átvihető.

Amennyiben nem tudsz vagy nem szeretnél utalni, a jelentkezési lapon a megjegyzés rovatába jelezd számunkra!

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

A tanfolyamra érdemes hozni : Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, zoknit, saját részre törölközőt  (70×130 cm)

A tanfolyamon a hallgatók egymáson gyakorolnak, amennyiben ez lehetséges! (nincs ellenjavallat)

Frissítő(svéd) masszázs tanfolyam elvégzése után lehetőség van továbbtanulni: AKMT képzés- Alternatív Korrekciós Masszázs Technika, Rekreációs és Fitnesz masszázs, Köpölyözés, Bambusz masszázs, Lávaköves masszázs, stb.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page