Kineziológus képzés

A OneBrain módszer a kineziológia egyik ága, amely a test, lélek, szellem egységesítését, valamint a jobb és a bal agyféltekék integrálását tartja szem előtt.

A félelem és a fájdalom energetikai blokkokat hoz létre bennünk.  Érzelmi stressz hatása alatt nem vagyunk képesek agyunk teljes kapacitását kihasználni, ilyenkor agyunk “túlélési üzemmódban” van. 

A módszer lehetővé teszi a fennálló negatív érzelmi töltés oldását, melynek következtében képessé válunk hatékonyan működni, mert a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.

Az egész módszer az izomtesztelésre épül, az adja az információkat a tudatalattiban megbújó stresszeink forrásáról.

One Brain Kineziológiai Tanfolyamok

Kiknek ajánljuk a kineziológiai tanfolyamokat?

• akik gyermeke diszlexiás, viselkedési problémás;
• akik kineziológusok szeretnének lenni;
• akik saját magukon, családtagjaikon, barátaikon szeretnének segíteni;
• akik az önismeret útját kívánják fejleszteni, szeretnék megismerni embertársaikat, harmonikussá alakítani emberi kapcsolataikat.

A Kineziológia OneBrain ága az egyik legizgalmasabb természetgyógyászati módszer. Sikere abban rejlik, hogy izomtesztelésen keresztül kapcsolódni tudunk azokhoz a dolgokhoz, melyek stresszelnek bennünket a jelenben és a múltban egyaránt. Ennek feloldása különböző korrekciók és kreatív technikák segítségével egy meghatározott meneten végig kísérve a kliensünket történik meg.

Kineziológus képzés oktatója:

Farkas Katalin

Kineziológia szakértő és vizsgáztató

Advanced Trainer (Haladó Tréner)
Licensed One Brain advanced konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített haladó konzultáns-facilitátor)

I. tanfolyam: A szakma eszközei (Tool of the Trade) – 2+1 gyakorló nap

A szakma alapelveinek és etikájának megtanulása. Az izomtesztelés elsajátítása, alap korrekciós eszközök megismerése. A Viselkedési Barométer megértése, ami az egész munkánk holisztikus mintája. A kineziológiai kezelés folyamatának felépítése és menete, technikája, érzelmi stresszoldási technikák felhasználásával.

I. Tanfolyam időpontja: 2024 OKTÓBER 11-13-ig

I. Tanfolyam díja: 75.000 Ft + 6.000 Ft a jegyzet

II. tanfolyam: A OneBrain alapjai (Basic OneBrain) – Tanulási képességek fejlesztése – 3+1 gyakorló nap

A fő téma a tanulásunkkal kapcsolatos stresszek feltérképezése és az elvárásaink megértése. Korrekciós eszköztár bővítése. Teljes oldási metódus elsajátítása.

II. Tanfolyam időpontja: 2024 május 17-20.

II. Tanfolyam díja: 100.000 Ft + 6.000 Ft a jegyzet

III. tanfolyam: Testkód (Under The Code) – 3+1 gyakorló nap

Testi egyediségünkben rejlő erő felismerése, és a másokkal való különbözőségünkön tapasztalt kommunikációs problémáink megértése. Vizuális kommunikáció, ösztönös önbizalom problémáinak oldása – a múlt elengedése.

III. Tanfolyam időpontja: szervezés alatt

III. Tanfolyam díja: 100.000 Ft + 6.000 Ft a jegyzet

Mini tanfolyam

Viselkedési Barométer magyarázata

Tanfolyam időpontja: szervezés alatt

Tanfolyam díja:

Viselkedési Barométer a testen

Tanfolyam időpontja: szervezés alatt

Tanfolyam díja:

A tanfolyamok egymásra épülnek, előfeltétel a továbbhaladáshoz a megelőző tanfolyamok elvégzése.

Azoknak az Ismétlőknek, akik 5 éven belül tanultak, 50%-os kedvezmény a tanfolyamok árából.

Tanfolyamok helyszíne:

SZOLNOK, Batthyány utca 27.

1 képzési nap 9-16 óráig tart.

Előfeltétel: Érettségi bizonyítvány

A III. szint elvégzése után lehetőség van Kineziológus szakvizsgát tenni, a már végzett Természetgyógyászoknak magyarországi törvényi előírásoknak megfelelően.

Ha még nem vagy Természetgyógyász, akkor a Főnix Masszázs Alternatív Gyógymódok és Képzések által szervezett Természetgyógyász modul, kötelező Életmódtábor és Egészségügyi modul (kivéve egészségügyi szakdolgozók, Gyógytornászok, Gyógymasszőrök) sikeres vizsgái után jelentkezhetsz Kineziológus szakvizsgára.

Hogyan lehetsz kineziológus Magyarországon?

Állami vizsga szükséges, ha valaki egészségügyi szakdolgozóként akarja végezni a tevékenységet, és természetgyógyász kineziológusként akar működni.

A természetgyógyász kineziológus képesítés megszerzéséhez államilag elismert, hivatalos Kineziológia Szakvizsga szükséges.
A vizsgaszervező intézmény az Országos Kórházi Főigazgatóság – OKFŐ.

Magyarországon a természetgyógyászati tevékenységet és a természetgyógyászok képzését a 11/1997. (V. 28.) NM rendelet (a természetgyógyászati tevékenység gyakorlásának egyes kérdéseiről) és a 40/1997. (III. 5.) Korm. rendelet (a természetgyógyászati tevékenységről) határozza meg.

Ez alapján a természetgyógyász kineziológus tevékenység egészségügyi tevékenységnek minősül, és ezért NNK (korábban ANTSZ) engedélyhez kötött. Az egészségügyi szakdolgozókra vonatkozó szabályozás érvényes rá, és a működést az NNK felügyeli.

Kineziológus tevékenység egyéni, vagy társas vállalkozóként, illetve alkalmazottként folytatható, a mindenkori hatályos jogszabályoknak megfelelően.

Kineziológiából szakmai vizsgát tenni sikeres Egészségügyi alapismeretek és Természetgyógyászati alapismeretek modulvizsgákat követően lehetséges.
A képzés során az alapmodulok és a tanfolyamok elvégzésének sorrendje nem kötött, tehát lehet a tanulást Kineziológia tanfolyamokkal kezdeni.

A tantermi képzés csak akkor valósul meg, ha a jelentkezők száma eléri a minimális létszámot! Amennyiben nincs elegendő létszám a képzés elindításához, új időpont lesz kitűzve!

Jelentkezés, helyfoglalás:
A tanfolyamra jelentkezni: az oldalon található Jelentkezem a képzésre gombra kattintással.

Jelentkezési határidő: 2023 október 31. Amíg szabad hely van a tanfolyamra. (Minél hamarabb, annál biztosabb!)

A Kineziológus tanfolyamon a tanulói kedvezménykártya nem használható fel!

Jelentkezés folyamata: 

Jelentkezés után a VIVA LA VITA stúdió – Farkas Katalin fogja felvenni veled a kapcsolatot.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page