FABULO hengerpárna és félhengerpárna készlet

16 500 Ft

masszőröknek szánt hengerpárna és félhengerpárna készlet egy Fabulo krémszínű henger- és egy félhengerpárnát tartalmaz.

Cikkszám: fabulo-hengerparna-es-felhengerparna-keszlet Kategória:

Leírás

FABULO hengerpárna krém színben:
A Fabulo hengerpárna alátétként használható térd, boka vagy fej alá. A tartós Deluxe Skin-Touch kárpitozású Fabulo hengerpárna tömör viszkoelasztikus szivaccsal bélelt, jól támaszt, alakját nem veszíti el rendszeres használat során sem. A strapabíró kárpitozás bőrbarát, puha érintésű, vízzel és olajjal szemben ellenálló.
Mérete: 66 x 15 cm

FABULO félhengerpárna krém színben:
A Fabulo félhengerpárna alátétként használható térd, boka vagy fej alá. A tartós Deluxe Skin-Touch kárpitozású Fabulo félhengerpárna tömör, viszkoelasztikus szivaccsal bélelt, jól támaszt, alakját nem veszíti el rendszeres használat során sem. A strapabíró kárpitozás bőrbarát, puha érintésű, vízzel és olajjal szemben ellenálló.
Mérete: 66 x 22,5 x 11 cm

Deluxe Skin-Touch kárpitozás
A csúcsminőségű és erős Deluxe Skin-Touch kárpitozás érintésre puha, ellenálló a vízzel és az olajjal szemben, kezelése és tisztítása egyszerű. A Deluxe Skin-Touch kárpitozású Fabulo ágyak esetén a festék kopására, színének tartósságára és a műbőr huzat deformációjára két év garanciát vállalunk Az állandó minőség biztosítása érdekében már a gyárban rendszeresen vizsgálják a szín tartósságát és a felületi hibákat, tesztelik a rugalmasságot és a vastagságot is. (Ne használjon alkoholos tisztítószert! A kárpitozás tisztítására az Incidin Foam spray-t javasoljuk.)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FABULO hengerpárna és félhengerpárna készlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

You cannot copy content of this page