Access Bars

Mi a csuda is az Access Bars?

Na jó erről, ha beírod a keresőbe elképesztően sok anyagot fogsz találni magyarul, angolul, meg még a világ vagy 50 különböző nyelvén. Merthogy ez egy globális varázslat. Miért is mondom azt, hogy globális varázslat? Mert most már a világ majdnem minden országában jelen van , ezért globális és olyan hihetetlen módon változtatja meg az életünket, hogy az varázslat számba megy.

Én adnék hozzá figyelmeztetést, hogy csak és kizárólag olyanok kezdjék el használni, akik nem félnek sőt inkább vágynak valami teljesen másra, amiben most vannak benne. Ha TE legbelül, a lelked mélyén tudod, hogy kell hogy legyen egy jobb egy másabb világ, akkor itt van az Access Bars, amit ha még eddig nem próbáltál ki, talán itt lenne az ideje, ha pedig már kipróbáltad, esetleg meg is tanultad, mi lenne, ha még jobban elkezdenéd használni.

Amiben még nagyszerű az Access Bars, hogy olyan technikák és eszközök sora amit a saját életünkben, amint a probléma felmerül, azonnal  tudunk alkalmazni. Ki is lenne a legjobb coach saját magunknak, ha nem mi saját magunk? Ettől függetlenül természetesen mindenki választhat segítőt, facilitátort, terapeutát magának, mégis nagyszerű érzés az amikor amint észreveszel valami, hogy mi az ami most neked nem komfortos, vagy rossz érzéssel tölt el, ott vagy saját magadnak és ki tudod szedni magad a negatív gondolati spirálból.

Ha már kipróbáltál egy csomó technikát, jártál ezer felé, akkor adnál-e magadnak egy esélyt, hogy az Access Bars-sal hová tudnál eljutni? Persze ez sem olyan csoda, hogy a varázspálcával megsuhintanak és azonnal minden megváltozik. Inkább mondanám ezt egy útnak. Olyan útnak, ahol más alapokra helyezzük az életünket. Milyen alapokra és milyen lesz az? Na látod ebben van a csoda. Mert mindenki más. NEM UNIVERZÁLOZHATÓ! Az, hogy az életed milyen lesz? Nem tudom megmondani. Van egy érdekes hírem. Azt sem tudom megmondani, hogy milyen lesz a saját életem. Csak látom a változásokat amik az elmúlt években megéltem és tudom, hogy ebben a felgyorsult világban az életembe is egyre gyorsabban jönnek a változások. Olyanok, amiket nem is álmodtam, hogy jönnek. Na, ebben az Access Bars az a társ amit választok, hogy itt legyen velem. És Te?

Képzés részletei:

Előfeltétel: nincs előfeltétel

Oktatási napok száma: 1 nap

Képzési nap: 2024 május 11.

Képzés helyszíne: Szolnok, Batthyány utca 27.

Oktató: Krajcsó Ági, Természetgyógyász Kineziológus, Fülakupunktúrás Addiktológus, Access Bars oktató

Képzési díj: 108.000 Ft

Központi ár, tanulói kedvezménykártya nem használható fel!

Gyerekek számára, ha szülővel érkeznek, 16 éves korig nem kell fizetniük a képzésért, 16-18 éves kor között féláron van a képzés díja.

Képesítés: képzést elsajátítókat regisztráljuk az Access Counsciousness Ltd amerikai honlapján, hogy elvégezte a tanfolyamot.

Ezzel a képzéssel Access Bars kezelővé válik aki elvégezte a tanfolyamot.

A tanfolyam díj tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, továbbá az eszközök használatát, a kézikönyvet és fejtérképet.

Jelentkezési díj a tanfolyamra: 54.000,- Ft (Ez az összeg a tanfolyami díjba beleszámít.), melyet átutalással kell teljesíteni, a regisztráció után küldött válasz levelünkben megadott bankszámla számunkra.
A tanfolyami díjból fennmaradó összeg a képzés napján fizetendő.

Jelentkezés , helyfoglalás:

A képzésre jelentkezni a jelentkezem a képzésre gombra kattintással és a jelentkezési díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: MÁJUS 10. Amíg szabad hely van a képzésre!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000279

You cannot copy content of this page